ESO-pneu.cz - trumf mezi pneumatikami

ESO-pneu.cz - interentový obchod s pneumatikami, alu koly a plechovými disky nabízí opravdu kvalitní zboží od kvalitních výrobců.

ESO-pneu.cz je přímý dovozce pneumatik a litých kol do České Republiky. Disponujeme velkými skladovými zásobami a zabýváme se pouze tímto sortimentem. Své síly tedy netříštíme, právě naopak. Díky zaměření na úzké odvětví pneumatik, alu kol a ocelových disků se dokonale orientujeme v nabídce a poskytujeme kvalitní služby.

V nabídce ESO-pneu.cz naleznete pouze nové a značkové pneu a alu disky se zárukou 3 roky. Protože si vážíme každého našeho zákazníka a chceme, aby se k nám ve zdraví vracel, nenabízíme žádné protektorované nebo použité pneumatiky. Pouze na kvalitních pneumatikách můžete zažít pohodlnou a hlavně bezpečnou jízdu. Při výběru pneumatik proto nedávejte pouze na cenu, ale i na vlastnosti vybraných pneumatik. Dražší pneumatiky Vám totiž vloženou investici vrátí větším počtem najetých kilometrů a nižší spotřebou paliva (úspora až několik tisíc korun!). Samozřejmě zažijete na kvalitních pneumatikách mnohem lepší jízdní komfort (tichost, ovladatelnost) a jistotu většího bezpečí.

PAMATUJTE, že pneumatika je jediný prostředník mezi Vaším autem a silnicí a proto patří mezi nejdůležitější součást Vašeho vozu.
ESO-pneu.cz - trumf mezi pneumatikami Adresa : http://www.eso-pneu.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: eso, pneu, pneumatiky, alu kola, ocelová kola, plechová kola
Uloženo: 05.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3.1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde