Antiradar-GPS

Antiradar je zařízení pro odhalování policejních radarů. Nabízíme antiradary (detektory) kanadsko-amerických firem Beltronics a Valentine One, které jsou obecně hodnoceny jako BEST ANTIRADARproducers.
Úspěšnost detekce antiradaru, tzn. včasné odhalení policejního radaru je u jednotlivých typů rozdílná a je potřeba si dobře vybrat. Antiradar odhalí radar téměř stoprocentně - přibližně v 98% případů. Ne vždy ale stačí řidič vozidla včas zareagovat.

Radarové detektory jsou v České republice povolené.
V České republice není jízda se zapnutým radarovým detektorem (platí jak pro přenosné tak pro napevno zabudované), omezeno žádným zákonem, vyhláškou nebo předpisem. Zákon o provozu na pozemních komunikacích číslo 361/2000 Sb., který platí od 1.7.2006, zakazuje jen použití aktivních prostředků, které mohou rušit nebo jinak omezovat činnost radarů. Použití pasivních radarových detektorů (antiradarů, které pouze přijímají radarový signál) tento zákon nijak neomezuje ani nezakazuje.
...PRAKTICKÉ RADY...
S antiradarem lze jezdit rychle a přitom bezpečně
Při poplachu se nejdřív dívejte do spětného zrcadla, než začnete brzdiť. Nezapomínejte na to, že ten za Vámi například nemá ABS jako Vy a kolikkrát je lepší zaplatiť pokutu jako mít kolegu v kufru.
Jezdiť rychle bez pokut je kombinace umění odhadnout situaci a rychle reagovat. Dobrý radarový detektor pomúže, ale nevyřeší všechno. Účinnost naších antiradarů je vysoká, je také daná okolnostmi, terénem, odhadem situace a zbylých 10% lidský faktor řidiče čiže jeho správný odhad resp. reakce.
Pokuď jedete rychlostí 160 km/h na úseku s omezenou rychlosťí 40 km/h, výsledek účinné detekce bude dost diskutabilní.
Pokuď vejdete do lúče radaru a máte silný poplach v Ka pásmě ( náhly poplach "na3 až 5), spomalte co najrýchlej s ohledom na dopravní situaci. Radar je pravděpodobne buď za překážkou nebo v aute, které právě míjíte. Pokuď k tomu dojde, máte už jen pár desítek metrů na snížení rychlosti.
Při poplachu - zjištění přítomnosti radaru pomoci radarového detektoru - nedoporučujeme měnit rychlost pod povolenou max. rychlost pro daný úsek. Je nutné si uvědomit, že náhlým snížením rychlosti Vašeho vozidla pod hranici maximální povolené rýchlosti v daném úseku můžete ohrozit vozidla jedoucí za Váma protože nevědí o přítomnosti radaru v nasledujícím úseku
Vzhedem k detekčním vzdálenostem je nutné při jízde s radarovým detektorom skutečně velmi rychle reagovat - takříkajíc "na první pípnutí”. Při poplachu musíte velmi rychle vyhodnotit, o kolik jedete rychleji (pokuď vůbec). Pak následuje spětné zrcadlo a rychlé krátké přibrždění.
Důležitá informace při koupi antiradaru:
Ověřte si, zda čelní sklo vašeho automobilu neobsahuje kovovou fólii. Pokovené čelní sklo brání proniknutí radarových vln k antiradaru a tím výrazně snižuje účinnost antiradaru. V případě že je Vaše vozidlo vybaveno pokoveným čelním sklem, nelze použít přenosný antiradar, ale je nutné použít pevnou sadu.

Věříme, že naše produkty Vám usnadní cestování a budou pro Vás praktickou pomůckou na Vašich cestách.

Antiradar-GPS Adresa : http://www.antiradar-gps.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: antiradar,antiradary,navigace,gps,garmin,beltronics,valentine,mio,tomtom,navigon
Uloženo: 03.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde