JIP´s TruckWay - www.Truck-Way.cz

Historie a vývoj projektu

Tento projekt vytvořil JIP - jeden nezávislý mladík - internetový nadšenec. Vše začalo zprvu jen jako jedna část jeho osobních stránek v době, kdy byl začínající trucker. Web byl určen hlavně pro ostatní mladé truckery s podobným osudem.
Projekt se záhy začal rozrůstat a na stránky začalo psát články více lidí z oboru. Jedním z nejaktivnějších externích autorů je například i známá česká truckerka s přezdívkou Irys. Postupem času na web přibývají další a další články a názory dalších truckerů a jiné praktické materiály.

Zaměření obsahu

Stránky již nejsou zaměřeny jen na začínající řidiče i když v tomto směru jsou špičkou českého webu. Kromě samotné praxe je zde opravdu většina informací, které začínající řidič potřebuje: od nejzákladnějších věcí jako řazení a couvání, přes návody na analogové i digitální tachografy, AETR, potřebné doklady, články o zkušenostech ze života českých truckerů u nás i v zahraničí, fotografie a videozáběry z pracovních cest, užitečné odkazy atd.
Od doby co projekt funguje na samostatné doméně www.truck-way.cz je zde k dispozici i velice propracované internetové fórum běžící na aktuální a udržované aplikaci phbBB.

Závěr

Jste-li jen nadšenci do trucků a uvažujete-li v budoucnu o práci v oboru autodoprava nebo Vás jen zajímají zkušenosti ostatních, tak lepší tématický web na české scéně nenajdete.
Jste-li již zkušení, tak je zde možnost své zkušenosti porovnávat s ostatními a také příležitost do projektu přispět.

JIP´s TruckWay - www.Truck-Way.cz Adresa : http://www.truck-way.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: doprava,autodoprava,truck,trucks,kamiony,kamion,auto
Uloženo: 31.05.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.1
Hodnocení webu: 1.6

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde