Čištění DPF

Je to malé zařízení, které má za úkol ochranu našeho ovzduší. Je umístěno ve výfukovém systému motoru a zachycuje saze a další pevné, škodlivé, karcinogenní částice, které by jinak volně unikaly do ovzduší. Ovšem tak jako například komín, se i tento filtr časem začne zanášet těmito pevnými částečkami až může dojít k jeho úplnému ucpání. Tomu je zabráněno zvláštní vlastností filtru, kterou je jeho samočistící schopnost, probíhající v cyklech vždy po ujetí cca 300 km. K dokonalému čištění ale nedojde a pevné částečky se postupně usazují ve vrstvičkách na keramických stěnách filtru.
Poznáte to podle příznaků, které se postupně projevují zvýšenou spotřebou pohonných hmot za současného snižování výkonu motoru. Tento problém nastává u většiny automobilů v průměru po ujetí 100.000 km. Existují dva způsoby, jak problém s filtrem pevných částic řešit. První spočívá v jeho výměně za nový, což je velice drahá záležitost, neboť vás to může přijít až na 50.000 Kč.
Druhým způsobem je renovace dpf. Jedná se o moderní metodu zvanou SmartClean, šetrnou nejen ke kapse zákazníka, ale i k samotnému DPF. Liší se od drastických chemických metod nebo od vysokotlakého čištění vodou a je považována za absolutní špičku v současné technologii čistění dpf. Pokud se svěříte do našich služeb, po příjezdu do servisu filtr vyjmeme, změříme a otestujeme včetně uložení naměřených hodnot. Následuje samotné čištění filtru moderní metodou v několika fázích, než dojde k dosažení hodnot srovnatelných s funkčností nového filtru. Naše několikaleté zkušenosti, pečlivost a moderní technologie nám umožňují poskytovat tříletou záruku na vyčištění filtru pevných částic.
Čištění DPF Adresa : http://www.dpfe.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: renovace dpf, čištění dpf, filtr pevných částic, čištění fap, renovace fap
Uloženo: 05.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 4

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde