Chladič klimatizace

V elektronickém obchodě firmy Maxi – L naleznete velké množství náhradních dílů pro vozidla značky Škoda. V nabídce e-shopu naleznete pouze nové náhradní díly, které jsou v popisu rozděleny jako originální náhradní díly nebo dovozové náhradní díly. V nabídce náhradních dílů v e-shopu firmy Maxi – L je také chladič klimatizace.

Chladič klimatizace je konstruován podobně jako klasický chladič. Zohýbaná trubka je obklopena hustou sítí plochých lamel. Horký chladící prostředek, který proudí v chladiči klimatizace, se díky proudícímu vzduchu ochlazuje. Na plochu chladiče klimatizace proudí chladící vzduch samočinně a je podporován jedním nebo dvěma elektrickými ventilátory.

Chladič klimatizace musí být ochlazován okamžitě po zapnutí klimatizace, pokud by tomu tak nebylo, byl by ohrožen oběh chladiva v chladiči klimatizace. Chladič klimatizace se montuje před klasický chladič motoru.

Výkon chladiče klimatizace závisí na konstrukci chladiče, teplotě okolí, kvalitě vzduchu ochlazující chladič a na čistotě chladiče. Pokud by chladič klimatizace byl znečištěn nebo ucpán, byla by omezena jeho účinnost a zároveň by byla omezena i účinnost klasického chladiče motoru, který je až za chladičem klimatizace.

Chladič klimatizace Adresa : http://www.maxi-l.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: chladič klimatizace, klimatizace, chladič, chlazení, ventilátor
Uloženo: 16.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde