Chevrolet Camaro-zapůjčení na focení

Máte slabost pro krásné automobily a chtěli byste se s některým vyfotit na památku? Nebo chcete udělat radost své rodině, svým známým nebo budete mít v rodině svatbu a chtěli byste výjimečné foto? Jsme připraveni vám k těmto příležitostem přistavit vozidlo Chevrolet Camaro, se kterým se budete moci zvěčnit.

Chevrolet Camaro vás zaujme drsně vyhlížející, agresivní a zamračenou maskou s pohledem orla, která budí respekt. Pod kapotou je ukryt motor o objemu 6162 cm3 a stádem 426 koní. Po sešlápnutí pedálu vás jeho síla zatlačí do sedačky. Chevrolet Camaro má jedinečný design a zvuk motoru a ihned nikoho nenechá na pochybách, kdo je na silnici pánem.

Manuální převodovka je vybavena patentovaným systémem HURST. Základem tohoto sytému je zkrácení chodu řadicí páky a tím zjednodušení a zrychlení řazení jednotlivých převodových stupňů.

Interiér vozu je koncipovaný jako 2+2. Sedadla jsou čalouněna kvalitní kůží, přístrojovou desku tvoří dvojice analogových ukazatelů otáček a rychlosti, mezi kterými je umístěn informační displej.

Pokud vás nabídka zaujala, můžete si nás objednat zde!

Chevrolet Camaro-zapůjčení na focení Adresa : http://www.chevrolet-camaro.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: chevrolet camaro, camaro, foto, focení, fototeliér
Uloženo: 12.03.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde