Nankang – kvalitní pneumatiky za více ne

Japonská preciznost z Tchaj-wanu

Nankang Rubber Tire Corporation Ltd je nejstarším a největším výrobcem pneumatik na Tchaj-wanu. Svou činnost zahájil již v roce 1940 ještě jako součást japonského koncernu Yokohama, od roku 1959 pak působí samostatně. Japonské výrobní technologie, know-how i důkladný pro zákaznický přístup předurčili Nankang k obchodnímu úspěchu.

Společnost klade důraz na vývoj a výrobu kvalitních, přesto cenově dostupných pneumatik. Díky tomuto přístupu se firmě neustále daří zvyšovat obrat a rozvíjet svou distribuční síť. Nyní jsou pneumatiky Nankang exportovány do více jak 100 zemí světa všech kontinentů a také v České republice získávají u řidičů čím dál větší oblibu.

Kvalita v mnoha provedeních

Přestože se Nankang řadí cenou výrobků mezi levnější producenty pneumatik, kvalita jejich provedení a jízdní vlastnosti je jednoznačně předurčují pro automobily střední třídy a úspěšně je využijete i pro luxusní vozy.

Širokou nabídkou pneumatik pro osobní vozy, motocykly, dodávky i hospodářská vozidla pokrývá Nankang potřeby různých motorových vozidel. V segmentu osobních automobilů mají zákaznicí na výběr z různých typů pneumatik, které charakterizuje poměr zastoupení čtyř základních kritérií. Sportovnější zaměření pneumatik zohledňuje kritérium Sport, celkově komfortní styl jízdy kritérium Comfort, cenu a nadstandardní prvky pneumatik pak kritéria Standard a Premium.

Všechny aktuálně prodávané letní i zimní pneumatiky Nankang jsou navíc dostupné i na českém trhu díky společnosti NejlevnějšíPneu.cz, která je výhradním distributorem Nankangu u nás.

Bezpečná jízda, úspora i ekologie jsou vždy na prvním místě

Při vývoji pneumatik dbá Nankang na prodlužování jejich životnosti, snižování valivého odporu, které vede k nižší spotřebě paliva, a na používání látek šetrných k přírodě. Pro maximalizaci těchto tří kritérií společnost vyvinula i speciální řadu pneumatika ECONEX. Ocenění v této produktové řadě aktuálně sbírají pneumatiky ECO2.

Co je však důležité, Nankangu se při zohledňování uvedených ekologických kritérií daří velmi úspěšně zvyšovat jízdní komfort a bezpečnost všech vyráběných pneumatik. Ty se tak mohou pochlubit vynikající přilnavostí k povrchu vozovky, nízkou hlučností a celkově výbornými jízdními vlastnostmi, které zaručují vysokou stabilitu vozu na jízdním povrchu.
Pneumatiky Nankang řidičům po celém světě ukazují, že kvalita nerovná se vždy přemrštěná cena.
Nankang – kvalitní pneumatiky za více ne Adresa : http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=1&vyrobce=Nankang&sirka=&profil=&prumer
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: pneu, pneumatiky, nejlevnější pneu, letní pneu, zimní pneu
Uloženo: 06.01.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde