Nejlevnější povinné ručení

Cena povinného ručení klesala, v průměru, až do roku 2012 spíše klesala, ale zdá se, že již dosáhla dna. V současné době spíše stagnuje a některé pojišťovny již zdražili nebo plánují zdražení. O to je větší důvod pro srovnání povinného ručení a nalezení té nejvýhodnější nabídky, abyste nemuseli platit za povinné ručení zbytečné peníze navíc.
Cena povinného ručení se počítá podle několika faktorů. Jedním z nich je objem motoru, který některé pojišťovny nahrazují výkonem motoru, dále hraje roli počet bonusů řidiče a jeho věk. Některé pojišťovny zohledňují také bydliště řidiče. Navíc se ceny povinného ručení mohou lišit u jednotlivých pojišťoven.
Jak tedy najít nejvýhodnější poviné ručení? Můžete si obejít všechny pojišťovny, to vám ovšem zabere spoustu času nebo se můžete setkat s finančním poradcem. Máte ovšem jistotu, že vám nebude nabízet i další pojišťovací produkty, na kterých má provizi? Navíc i schůzka s poradcem vám může vzít nějaký ten čas při výběru poradce, jeho kontaktování a samotné schůzce. V době internetu můžete využít portálu povinné ručení kalkulačka, který vám po zadání údajů o vozidle a majiteli vypočítá ceny povinného ručení a seřadí nabídky pojišťoven. Cest jak si vyřídit či porovnat povinné ručení je více, my vám doporučujeme tu, kterou považujeme za nejefektivnější – povinné ručení online, kdy si můžete v klidu porovnat nabídky. Navíc k vybraným produktům můžete získat na rok zdarma pojištění dopravních pokut nebo pneumatik.
Při výběru povinného ručení si vybírejte také podle limitů plnění pojišťoven, které jsou rozděleny na škody na zdraví a na škody na majetku. čím je limit vyšší tím lépe pro klienta. Dále se můžete rozhodovat podle doplňkových služeb.
Nejlevnější povinné ručení Adresa : http://www.1povinnerucenikalkulacka.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: povinné,ručení,kalkulačka
Uloženo: 05.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde