Nevycházíte s penězi? Snižte si pojistku

Ušetřete na pojištění vozidla
V dnešní době se pojišťovny přehánějí o klienty a výběrem správného pojištění vozidel můžete ušetřit slušné peníze. Nejprve si upřesněme pojem pojištění vozidel. Pojištění vozidel se následně dělí na povinné ručení a havarijní pojištění. Povinné ručení je pojištění odpovědnosti z provozu vozidla je povinné ze zákona pro všechny vozidla provozované na pozemních komunikacích, a proto se nazývá také zákonné pojištění vozidel. O uzavření povinného ručení vás prokazuje zelená karta. Toto pojištění hradí škody, které vzniknou dalším osobám v důsledku provozu vašeho vozidla, kdy nehodu zapříčiníte. Pojištění ovšem nehradí Vaše škody, které vzniknou vaší vinou v důsledku provozu vašeho vozidla. Od toho je havarijní pojištění, které Vám uhradí škody na Vašem vozidle nejen před nehodami, které způsobíte, ale také může ochránit Vaše vozidla před živly či krádeží auta.
Kolik ušetřím na pojištění vozidel?
Ať máte uzavřené je zákonné pojištění vozidel nebo i havarijní pojištění můžete ušetřit zajímavé peníze. Pro ukázku uvádíme ceny pojištění vozidel, které jsou často potkáváte na českých silnicích. Jedním z takových je Volkswagen Passat – pro ukázkový příklad volíme Passat s rokem výroby 2007 a motorem 2.0 TDI. Vzhledem k silnému motoru, můžeme nabídnout pojištění v ceně od 2 430 Kč. Další časté vozidlo na našich silnicích je Peugeot 206 – pro ukázku s motorem 1.1 a rokem výroby 2004 začíná pojištění na 1075 Kč. Pro zjištění přesné ceny Vašeho vozidla použijte nástroj pojištění vozidel kalkulačka.
Jak si může sjednat tak levné pojištění?
Jednoduše. Na webu 1pojistenivozidel.cz si nabídky porovnáte, najdete tu nejvýhodnější a také pojištění snadno uzavřete.

Nevycházíte s penězi? Snižte si pojistku Adresa : http://www.1pojistenivozidel.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: pojištění, vozidel, zákonné, kalkulačka, srovnání
Uloženo: 03.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde