Autocentrum Kreans

V současné době má 3 pobočky na území severočeského kraje. Dalo by se říci, že centrála firmy se nachází v Bohušovicích nad Ohří. Nejen že zde sídlí vedení společnosti, ale je to zároveň i nejstarší pobočka s nejrozšířenějším portfoliem nabízených služeb. Zde se prodávají vozy značky Hyundai, Ford i Mistubishi. V našich ostatních pobočkách, v Ústí nad Labem, v Děčíně je zatím zaveden pouze prodej vozů značky Hyundai. V Bohušovicích a v Ústí se rovněž nachází i autorizovaný servis a ruční myčka, aby tak zákazník neměl sebemenší problémy se svým novým vozem.

Poskytujeme servisní služby jak pro osobní tak nákladní vozy. V Děčíně jsou tyto služby zajištěny jinou společností. Součástí servisu je pochopitelně prodej náhradních dílů. Díky tomu, že již fungujeme na trhu 21 let a díky objemu našich zakázek, Vám jsme schopni nabídnout bezkonkurenční ceny náhradních dílů i pneumatik. A jelikož je nám jasné, že když máte auto v servisu, potřebujete náhradní vůz, nebo když jedete lyžovat a potřebujete větší vůz, funguje zde autopůjčovna, která nabízí širokou naídku vozů.

Pochopitelně, jelikož jsme schopni vykoupit Vaše staré auto protiúčetem, funguje zde bazar ojetých vozů, za jejichž stav ručíme. Podáváme vždy o autech pouze pravdivé informace. V Bohušovicích je Vám dále k dispozici rychloopravna spojená s pneuservisem a čerpací stanice.

Když si u nás koupíte vůz, obdržíte navíc do naší čerpací stanice slevu a tak pro Vás budou kvalitní pohonné hmoty ještě dostupnější. V neposlední řadě je zde doprava. Zabýváme se expresní dopravou a chladírenskou přepravou potravin a léků. Zajišťujeme přepravu všech druhů nákladů od 1 do 25 tun. Služby přepravy poskytujeme jak na území ČR, tak do všech států EU.
Autocentrum Kreans Adresa : http://kreans.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Ford, Hyundai, Mitsubishi
Uloženo: 29.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 4

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde