Autopůjčovna Optimarent

Autopůjčovna Praha levně

23. 4. 2012, 16:52
Do cíle se dá dojet i bez vlastního auta. Stačí vám k tomu jen vlastnit řidičské oprávnění a být v blízkosti autopůjčovna. Tím se prakticky vyřeší problém, pokud nevlastníte auto či je váš automobil nepojízdný. K zapůjčení vozidla budete potřebovat několik dokladů.
Levná autopůjčovna Praha

Jaké doklady na vás půjčovna aut bude vyžadovat? Za prvé to bude váš řidičský průkaz spolu s dalším dokladem totožnosti. Tím je občanský průkaz, popřípadě stačí i cestovní pas. Ideální je i vlastnictví bankovního účtu spolu s platnou platební kartou, autopůjčovna od vás bude potřebovat složit vratnou kauci na zapůjčený automobil spolu s poplatky za půjčení vozidla. To vše se ale dovíte při podpisu smlouvy. Operativní leasing je další službou, kterou vám například nabídne autopůjčovna Praha.

Pro své stálé firemní zákazníky autopůjčovna nabízí možnost využití operativního leasingu až na dobu dvou let. Po celou tuto dobu se nemusíte starat o zapůjčené vozidlo, autopůjčovna vše zařizuje za vás. Ať již se jedná o servis vozidla, olej, výměna pneu, návštěvu STK, všechny typy pojištění či asistenční službu. Dále se autopůjčovna zavazuje neměnit měsíční poplatek za provoz vozidla a také vám zaručí odkoupení automobilu po skončení leasingu. Nebo si samozřejmě smlouvu můžete opět prodloužit, ale již za jiných podmínek.
Základní služba autopůjčovny Praha, jak si ji pořídit a na co si dát pozor

Vy ale potřebujete půjčit auto jen jednorázově, jak to tedy udělat? Po zjištění sídla autopůjčovny Praha, což není dnes problém zjistit na internetu, si můžete na jejích webových stránkách přečíst i různé reference od stávajících zákazníků. Dále je možné zjistit i vozový park půjčovny aut a také není problém spočítat si předběžně všechny náklady na zapůjčení vozidla. Pokud tedy je vše jak má být, stačí si v autopůjčovně jen domluvit schůzku, zároveň tím zjistíte, co vše bude potřeba k zapůjčení auta.
Před podpisem smlouvy je potřeba vše pozorně číst a prohlédnout

Po předložení potřebných dokladů vám bude ukázáno vybrané auto. Pozorně si ho obejděte a prohlédněte, jestli nevykazuje známky poškození, které nejsou uvedené v předávacím protokolu. Pokud shledáte vše v pořádku, můžete přistoupit k podpisu smlouvy o zapůjčení vozidla. Pozorně opět vše přečtěte, smlouva by neměla obsahovat skryté poplatky a cena za zapůjčení by tím pádem měla být konečná. Auto je vám zapůjčeno s plnou nádrží pohonných hmot, umyté a vyčištěné se všemi náležitostmi potřebnými k jeho provozu a takové je potřeba také zpět vrátit.
Autopůjčovna Optimarent Adresa : http://www.optimarent.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: autopůjčovna
Uloženo: 25.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde