Belgická autokosmetika Nerta

Rozmazlujete si svůj motorový vůz? Objednejte si tedy autokosmetiku Nerta. Uvidíte, že se bude jen blýskat. Produkty Nerta vytvořila belgická společnost, která působí na trhu již přes 40 let. Za tu dobu se zařadili mezi dominantní společnosti v oblasti čištění osobních i nákladních vozů. My jsme výhradní zástupce těchto produktů v ČR. Tak neváhejte a vyberte si kvalitní čistící produkty za super ceny ještě dnes!
Interiér zase jako nový
Společnost Nerta nasbírala spousty zkušeností a má i své vlastní know-how. Využijte produkty pro čištění interiéru aut nejvyšší jakosti. Práce s prostředky Nerta je snadná a rychlá a navíc vám stačí pouze jeden produkt pro celkové čištění interiéru aut. Jedná se o prostředek Nerta Interior Cleaner, který zvládne vyčistit plasty, tapec, čalounění, gumové částí atd. Přesvědčte se o našich špičkových porduktech sami a objednejte si je za atraktivní ceny.
Potřebujete i čističe motorů?
Váš motor je špinavý a zaolejovaný? Tak to vsaďte na čističe motorů. Tento produkt značky Nerta je vysoce efektivní odmašťovací prostředek. Využijete ho i na jednotlivé demontované díly motoru (převodovky, vany, atd.). Pořiďte si čističe motorů pro osobní i nákladní automobili či autobusy. Více se dozvíte na našem webu. Připravili jsme pro vás sekci čističe motorů. S našimi produkty budete zaručeně spokojeni!
Belgická autokosmetika Nerta Adresa : http://www.impex.cz/cistice-interieru
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Čištění interiéru aut, Čistič motoru
Uloženo: 19.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde