Mezinárodní přeprava za super ceny

Děsíte se přepravy materiálu? Sháníte spolehlivé partnera, který vám zajistí bezpečnou přepravu? Svěřte se do rukou společnosti ZDEMAR. Nabízíme vám silniční nákladní dopravu a další služby dopravce, do kterých řadíme např. prodej a pronájem návěsů či servis nákladních a osobních vozidel. Zajišťujeme i prodej nejrůznějšch druhů pneumatik od osvědčených výrobců.
S nákladem přímo do cílového místa
Vsaďte na mezinárodní přepravu ZDEMAR. Přepravu zvládáme rychle, efektivně a navíc ekonomicky. Potěší vás i jazyková vybavenost našich řidičů. Proto perfektně zvládneme přepravu nákladu po celé EU. Náš vozový park se skládá z 24 tažných vozidel, dále máme návěsnou techniku značek STAS a Fliegl. Obejdnejte si naší mezinárodní přepravu. Získáte tak kompletní servis, v rámci kterého je i vyřízení cel.
Co dále vám nabízíme?
Silniční nákladní doprava ZDEMAR je to pravé pro vás. Vlastníme několik druhů nákladních automobilů jakou jsou např. tahače, sklápěcí návěsy či potravinářské cisterny. Jste dopravce a zaujali vás naše služby? Připravili jsme pro vás i extra služby jako je leasing a pronájem návěsů. Využíijte i naše logistická centra, kde budete moci skladovat své zboží.
Mezinárodní přeprava za super ceny Adresa : http://www.doprava-zdemar.cz/cs/mezinarodni-doprava/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Mezinárodní doprava, Silniční nákladní doprava
Uloženo: 01.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde