Vyberte si vůz značky Iveco!

Dopřejte si služby společnost Auto Helus s.r.o. Naše rodinná firma vám poskytuje užitkové vozy prvotřídní kvality. Vyberte si např. Iveco Daily či EuroCargo. Mezi naše služby patří i prodej náhradních dílů a autorizovaný servis. Pracujeme s moderním vybavením, které obsluhuje jedině profesionální personál. Mimo jiné jsme vlastníky certifikátu ISO 9001.
Užitkový vůz Iveco Daily vás nezklame
Na vůz Iveco Daily se můžete 100 % spolehnout. Jedná se o vůz lehké třídy s celkovou hmotností až 6,5 tuny. Zvolit si můžete motor o výkonu od 77 do 122 kW. Motory mají vysokotlaké vstřikování Common Rail a turbodmychadla s proměnlivou geometrií lopatek. Vyberte si objem vašeho úložného prostoru v rozmezí 3 až 17 m3. Iveco Daily je lehký užitkový vůz, který se hodí pro podnikání. Lze na něj umístit různé provedení nástaveb, interiérů či rozvorů kol. Vytvořte si svůj vlastní vůz Iveco Daily!
Zaujme vás Iveco EuroCargo?
Zamilovali jste se do užitkového vozu Iveco EuroCargo? Na výber máte mezi čtyř a šesti válcovými mototry Tector. Jaké další výhody má Iveco EuroCargo? Variabilní nástavba, možnost provedení vozu a úložné plochy přesně podle vašich požadavků. Na první pohled vás zaujme moderní a aerodynamický tvar kabiny a příjemný interiér. Věřte, že vevnitř se budete cítit komfortně, avšak bude vše velmi praktické. Více informací seženete u nás na autorizované prodejně vozů Iveco. Tak neváhejte a objednejte si svého pomocníky ještě dnes.
Vyberte si vůz značky Iveco! Adresa : http://www.autohelus.cz/iveco-daily
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Iveco Daily, Iveco EuroCargo
Uloženo: 05.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde