Iveco EuroCargo vás nenechá na holičkách

Poptáváte spolehlivý a přitom výkonný nákladní vůz? Správnou volbou je spolehlivé Iveco EuroCargo, které se řadí do kategorie 6,5 – 18 tun. Tento vůz je nejrozumnější řešení pro přepravu rozměrných nákladů. Kromě toho si tyto vozu můžete uzpůsobit podle požadavků – od různých druhů odpružení až po výkon motoru. Iveco EuroCargo je vynikající společníkem na dlouhé cesty.
Vyberte si z celé řady komponent, jaké vybavení chcete mít na svém vozidle. Nabízíme vám variabilitu nástaveb, ložné plochy a celkového provedení. O pohon vozidla se starají 4 či 6 válcové motory Tector. Bezpečnost zaručují kotoučové brzdy přímo v základní výbavě a o pohodlí se stará komfortní interiér. V případě potřeby jsou navíc servisní sítě Iveco po celé Evropě.
Provozujeme také autorizovanou prodejnu, ve které pořídíte originální Iveco náhradní díly. Využijte náš rozsáhlý sortiment. Naleznete u nás náhradní díly pro Iveco za příznivé ceny. Připravili jsme pro vás široký sortiment, který pravidelně doplňujeme. Věříme, že u nás vždy naleznete náhradní díl, který právě sháníte. Využijte naší nabídky a spolehněte se na služby profesionálů.

Iveco EuroCargo vás nenechá na holičkách Adresa : http://www.iveco-strojservis.cz/iveco-eurocargo.htm
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: iveco eurocargo, nákladní vůz iveco, iveco náhradní díly, náklaďák iveco
Uloženo: 23.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde