Pomocník jménem Iveco Trakker

Přemýšlíte o nákladním vozu do vaší firmy? Hodláte si ho pořídit, avšak nevíte, který bude ten pravý? Tak to využijte služeb společnosti AUTO HELUS s.r.o. Nabízíme vám vozy značek Iveco a Avia. Máte na přepravu opravdu extrémní náklad? Nebo potřebujete vůz do velmi náročných podmínek? Vyberte si proto nákladní vůz Iveco Trakker.
Iveco Trakker má hnací nápravu s jednoduchou redukcí a kotoučovými brzdami. Jaké další výhody má nákladní vůz Iveco Trakker. Jmenujme nízkou spotřebu paliva, moderní výkonné motory a design. Na výběr máte manuální i automatickou převodovku ZF. Motory splňují normy pro Euro 4 a Euro 5. Dopřejte si Iveco Trakker i vy, uvidíte, že se stane vaším oblíbeným pomocníkem.
Iveco Stralis na míru
Líbí se vám spíše vůz Iveco Stralis? Ten je velmi variabilní. Na výběr máte tři typy motorů Cursor, tři typy kapalin a několik typů podvozků. Zvolit si můžete i nástavbu, ložnou plochu a mnoho dalších. Na Ivecu Stralis naleznete kotoučové brzdy s jednotkou EBS. Zajisté vás potěší i jeho nízká spotřeba. No řekněte, není Iveco Stralis úžasný?
Pomocník jménem Iveco Trakker Adresa : http://www.autohelus.cz/iveco-trakker
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Iveco Trakker, Iveco Stralis
Uloženo: 25.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde