Spolehlivá nadměrná a nákladní přeprava

Spolehněte se na služby spediční společnosti ZDEMAR. Nabízíme vám svých 16 let zkušeností a tudíž i mnohaletou tradici. Naším cílem je spokojený zákazník, tudíž co nejvíce vycházíme vstříc vašim požadavkům. Poskytujeme pouze ty nejkvalitnější služby v oblasti dopravy. Hravě si poradíme s přepravou volně ložených komodit či s přepravou sypkého a tekutého materiálu. Mezi naše služby patří i nadměrná přeprava.
Nadměrná přeprava je pro nás hračkou
Máte dostat velký stroj na jiné místo a nevíte si rady, jak ho tam dopravit? Obraťte se na nás, my na to máme tu správnou techniku. Poradíme si s nadměrnou přepravou i o hmotnosti až 48 tun. No řekněte, není to pořádný náklad? Na nadměrnou přepravu jsme opravdoví odborníci. Bez problémů získáme povolení na rozvoz po celé Evropě. Stačí se jen ozvat nám a s nadměrnou přepravou si už lámat hlavu nemusíte. My přepravíme vaši techniku bezpečně do cílového místa v co nejkratším čase.
Je tomu už 14 let, co vám poskytujeme nákladní přepravu. Spolehněte se na náš perfetní vozový park i vy. Zajistíme vám tak dopravu nejrůznějších materiálů a zboží různých druhů. Co je v rámci nákladní přepravy? Je to přeprava tekutých materiálů, jako je např. mléko, olej, víno, pivo nebo hnojivo. Využíváme k tomu cisterny, které jsou dle evropských norem. Spediční společnost ZDEMAR se těší na brzkou spolupráci. Tak neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes.
Spolehlivá nadměrná a nákladní přeprava Adresa : http://www.doprava-zdemar.cz/cs/preprava-nadrozmernych-nakladu/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Nadměrná přeprava, Nákladní přeprava
Uloženo: 09.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde