Povinné ručení

Chystáte – li se uzavřít nejlevnější povinné ručení, máte na výběr z velkého množství nejrůznějších možností. Na českém trhu působí více než deset pojišťoven, které jej zjednávají. A nejde jen o velké, dobře známé společnosti, zajímavé alternativy můžete často nalézt i u menších pojišťoven. První položkou, o kterou se většina lidí zajímá, je pochopitelně cena.
Téměř všude objevíte slevy a bonusy, a když budete dostatečně pozorní, není problém narazit na nějakou časově omezenou speciální nabídku, která vám zajistí například nadstandardní služby zdarma, sníženou cenu povinného ručení na první rok apod.
Cena samozřejmě není vše. Dalším kritériem pro výběr může být limit pojistného plnění. Obvykle se setkáte s klasickou nabídkou 35/50/100 mil. Kč. Je dobré se také seznámit s rozsahem asistenčních služeb. K uzavřenému povinnému ručení získáváte balíček těchto služeb zdarma, avšak jejich podoba a množství se často liší a za nějaké asistenční služby si musíte připlatit.
Pokud vám tolik nezáleží na ceně a vyžadujete spíše větší záruky, můžete si vybrat z nabízených připojištění, jako je například úrazové pojištění řidiče a přepravovaných osob nebo pojištění čelních skel. I to může být vodítkem pro výběr správné pojišťovny – některé nabízejí tyto služby k povinnému ručení zdarma.
Povinné ručení Adresa : http://povinne-ruceni-dnes.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: nejlevnější povinné ručení,povinné ručení srovnání ,povinné ručení kalkulačka,
Uloženo: 27.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde