Výkonné vozy Iveco Daily

Navštivte společnost Auto Helus s.r.o. Zde naleznete užitkové vozy Iveco Daily. Ty vás nadchnou svou řadou výkonných motorů s vysokotlakým vstřikováním Common Rail a turbodmychadly s proměnlivou geometrií lopatek. Jaké vozy Iveco Daily si můžete pořídit. Vyberte si ze tří variant výšek interiéru, tří rozvorů kol a čtyř délek nástaveb.
Iveco Daily váš pomocník na cesty
Vozidla Iveco Daily mají kvalitní a spolehlivé zpracování dieslového motoru. Díky tomu má vůz opravdu silný výkon, i když pojedete plně naloženi. Vyberte si motor o výkonu od 77 do 122 kW. Velikost úložného prostoru je jen na vás, zvolte si ji od 3 do 17 m2. Celková hmotnost vozu pak je od 3,5 do 6,5 tuny. Vůz Iveco Daily se stane vaším nejdůležitějším pomocníkem.
Vůz Iveco Daily už máte a sháníte na něj servis či náhradní díly? Neváhejte a přijeďte k nám. Nabízíme vám více jak 40 tisíc náhradních dílů. Servis Iveco vám je také plně k dispozici. Pro více informací neváhejte a navštivte naše webové stránky, zejména sekci servis Iveco. Rychlé a profesionální služby jsou pro nás samozřejmostí.
Výkonné vozy Iveco Daily Adresa : http://www.autohelus.cz/iveco-daily
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Iveco Daily, Servis Iveco
Uloženo: 15.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde