I váš vůz si zaslouží čistotu

Zasloužilo by vaše vozidlo omýt? Není nic jednoduššího, než mu dodat lesk a čistotu. Rázem se váš motorový miláček změní v super auto. Dopřejte si proto nabídku společnosti IMPEX Trading. U nás naleznete kvalitní čistící produkty za super ceny.
Tlakový postřikovač na exteriér
Spolehněte se na tlakový postřikovač. Ten díky svému vysokému tlaku vody dokonale omyje vnějšek vozidla. Pořiďte si postřikovače značky Kwazar i vy. Jsou již od 85 Kč vč. DPH. Pro ještě efektivnější mytí vozidla využijte čistící přípravky Nerta. Vaše autíčko tak bude čisté a dokonale lesklé.
V našem sortimentu jsou stroje o objemech od 0,5 do 0,9 l. Zajistíme vám i kompoletní sadu náhradních dílů, které dostanete k produktů Kwazar. Zajistíte si tak součástky kdykoliv, kdy budete potřebovat. Máte povrch auta silně znečištěn? Vysokotlaký čistič Kranzle si s tím hravě poradí. Pro více informací neváhejte navštívit naše stránky.
Ruční postřikovače na interiér
Po umytí vnějšu, přichází na řadu i interiér. S ručním postřikovačem Kwazar zvládnete vyčistit jakékoliv prostory, navíc je i velmi praktický. Vypadá jako klasická pumpička a s kombinací čistících porstředků Nerta budete mít dokonale čistý vůz. Tento ruční přístroj se hodí na mytí interiérů, hodí se však i na čištění oken.

I váš vůz si zaslouží čistotu Adresa : http://www.impex.cz/vysokotlake-cistice-kranzle
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Tlakový postřikovač, Vysokotlaký čistič
Uloženo: 02.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde