Povinné ručení-kalkulačka online

Povinné ručení platíme, abychom mohli provozovat motorová vozidla na pozemních komunikacích. Tato platba je dána zákonem a je povinná. Když máte auto a neplatíte povinné ručení, hrozí vám pokuta až 40 tisíc korun. A nepojištěných vozidel je v Česku dost. Každé deváté. Řidiči nepojištěných aut způsobí ročně kolem pěti tisíc nehod s celkovou škodou téměř 450 milionů korun.
Povinné ručení hradí škodu, kterou způsobíme naším motorovým vozidlem na pozemních komunikacích. Může nám tak ušetřit naše domácí finance. V případě způsobení škody bez zaplaceného povinného ručení musíme platit nejen škodu způsobenou na majetku, pokuty a poplatky spojené s odstraněním škody, ale také případné hrazení nákladu na léčbu zraněných. Podobná záležitost se může rázem vyšplhat na částku několika milionů korun, což rozhodně není zanedbatelná částka.
Povinné ručení pokrývá všechny škody, které způsobíte třetí osobě či osobám provozem vozidla a to do výše sjednaného limitu, který se liší podmínkami každé pojišťovky.
Povinné ručení musíme platit, na tom se nic nezmění. Vymožeností internetu je jeho zásoba informací. Díky přehledným stránkám si tak můžete v okamžiku po zadání informací zjistit u které pojišťovny zaplatíme za povinné ručení nejméně. V databázi figurují pouze prověřené a solventní pojišťovny.Použijte tedy kalkulačku povinného ručení a sjednejte si povinné ručení online.

Povinné ručení-kalkulačka online Adresa : http://kalkulacka-povinne-ruceni.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: povinné ručení kalkulačka , povinné ručení , povinné ručení porovnání , levné po
Uloženo: 25.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde