Porovnání povinného ručení

S provozem vozidla souvisí riziko vzniku závažných škod. Zákon proto vyžaduje zajištění ochrany pojištěných osob. Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla je ze zákona povinným. Neuzavřete-li povinné ručení, motorové vozidlo provozovat nemůžete.
Povinné ručení poskytuje pojistnou ochranu vlastníkovi vozidla, provozovateli/držiteli vozidla či řidiči vozidla, tedy všem osobám, které odpovídají za škodu způsobenou provozem vozidla.
Porovnání povinného ručení je efektivní a jednoduchý způsob jak rychle získat levné a výhodné povinné ručení.Nabídky si porovnáte pomocí kalkulačky povinného ručení. Základem porovnání povinného ručení je vstupní formulář, do kterého zákazník vyplní základní údaje o vozidle.
Z výsledků porovnání si může zákazník jednoduše vybrat povinné ručení, které mu nejvíce vyhovuje. Celý proces porovnání ve výsledku znamená absolutní přehled o nabízených produktech, cenách a parametrech povinného ručení.Vyberete si z nabídek 12 pojišťoven.
Spolehlivé určení pojišťovny s nejlepší nabídkou pro každého konkrétního klienta není jedinou výhodou našich služeb. Můžeme se pochlubit i tím, že: dokážeme klientům ušetřit i tisíce korun, vše vyřídíte z pohodlí vašeho domova, jednoduchý a přehledný formulář pro porovnání, opravdu rychlé sjednání povinného ručení online, máme velké zkušenosti, mnoho spokojených klientů.
Porovnání povinného ručení Adresa : http://i-povinne-ruceni.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: zákonné pojištění ,povinné ručení kalkulačka , povinné ručení , povinné ručení p
Uloženo: 16.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde