Rychlá výměna autoskla

Pracuji jako obchodník ve velké reklamní agentuře. Mojí prácí jsou převážně schůzky se zástupci významných společností, na kterých je mým úkolem co nejlépe prezentovat naši společnost a prodávat naše produkty a služby. Jako každý obchodník jsem neustále v pohybu. První věc, která na významné schůzce s velkým klientem vypovídá o vaší serióznosti, je dochvilnost.
Před několika týdny jsem vyrážel z Ústí nad Labem na jednu mimořádně důležitou schůzku do pražských Holešovic. Vyrazil jsem, podle mého, s dostatešným předstihem. Nestačilo to.
Před sjezdem z Liberecké nezvládl řidič předjíždějící dodávky řízení a vůz se mu na okamžik vymkl z ruky. Dodávka ztratila rychlost a v menším smyku projela krajnicí. Čelní sklo mé Octavie tak obsypala smršť štěrku, který sklo značně poškodil. Sice se celé sklo nevysypalo, ale drobných dírek bylo tolik, že prakticky nebylo vidět na cestu. Musel jsem tedy prvním sjezdem opustit komunikaci.
Stál jsem u krajnice, 4 km před cílem a zachvátila mě menší panika. Nebylo kam jinam se vydat a bloudit po zapadlých uličkách Prahy s minimálním výhledem se mi opravdu nechtělo. Žádný spoj MHD nebyl k nalezení. Už jsem se chystal doběhnout zbytek trasy pěšky.
Nakonec jsem přeci jen zkusil teefonem vyhledat nejbližší opravnu autoskel. Nejbližší byla 3 minuty ode mě. Risknul jsem to, sedl do auta a podél krajnice se došoural až k servisu jménem Autosklo PSM. Stačilo pět minut v autoservisu a všechen stres byl pryč.
Když jsem technikům vysvětlit svou situaci, na nic nečekali a pustili se do oprav.
„To stíháte“, uklidnil mě technik, který mě zároveň ujistil, že nemusím měnit celé čelní sklo a praskliny jsou do hodiny pryč. Měl jsem jisté pochybnosti. Oprava autoskla vypadala rozhodně na déle. Když už jsem pak dostal vyplněné papíry pro pojišťovnu, nechal jsem vše na nich a definitivně se uklidnil.
Během hodiny jsem si autoservis mohl pořádně prohlédnout. Zaujala mě komplexnost služeb, zejména prodej náhradních dílů. Syn se totiž snaží vytunit své starší auto a kolikrát si stěžuje, že nemůže něco sehnat. Jako správný obchodník jsem také zjišťoval ceny za mytí a čištění aut, které by naše firemní auta podle vedení občas taky potřebovali.
Oprava autoskla v servisu Autosklo PSM trvá oficiálně 20 min. Extrémní množství prasklinek na mém čelním skle zvládli mechanici opravit za hodinu a půl. To mě příjemně překvapilo. Nicméně už mi nic nebránilo sednout do auta a vyrazit na schůzku, před kterou jsem nakonec ještě stihl kávu a menší snídani.
Všem řidičům, které po cestě do Prahy potká podobná nehoda, vřele doporučuji navštívit Autosklo PSM. S jejich službami jsem byl natolik spokojený, že mě skoro mrzí, že jsem nedostal celé nové čelní sklo. K němu bych prý dostal také několik dárečků.

Rychlá výměna autoskla Adresa : http://www.autosklopsm.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: autosklo, servis, oprava, čištění
Uloženo: 06.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde