Stany Eurotrail, kotvící systém Peggy Pe

Léto, pro dobrodruhy úzce spjaté s cestováním a stanováním v přírodě ještě zdaleka nezačalo, ale již nyní se na něj můžete připravit a zakoupit si stan . Ten je totiž nejdůležitějším a nejzákladnějším vybavením pro noci strávené pod širým nebem. Je však nezbytné vybírat obezřetně a dávat přednost kvalitě. Vždyť si pořizujete vlastně takový přenosný „dům“ a ten by vás měl ochránit před nástrahami počasí. Na webových stránkách www.eurotrail.cz zakoupíte stany Eurotrail vysoké kvality a za přijatelné ceny.
Naleznete zde stany rodinné, vhodné pro nejširší využití, stejně tak stany turistické, do hor i párty stany . Nabízíme stany pro dvě , tři, čtyři, pět a šest osob.Stany pro šest osob mají dvě oddělené ložnice zajišťující dostatek soukromí i prostoru. Stany Eurotrail jsou vyrobeny z kvalitní směsi polyesteru a bavlny, mají nehořlavou úpravu a lepené švy. Díky tomu mají vynikající nepromokavé vlastnosti. Konstrukce stanu je vyrobena ze sklolaminátových tyčí zaručující vysokou stabilitu. Podlaha stanu je zhotovena z PE tkaniny, u některých typů je odnímatelná pro snadnější údržbu.U většiny stanů Eurotrail je součástí výbavy stanu sada na opravu a navíc pak našité kapsy pro skladování.A ještě něco nepostradatelného.Stejně tak jako dům nepostavíte bez základů, stan se zcela jistě neobejde bez kotvení.
Proto bychom vám rádi doporučili revoluční kotvící systém Peggy Peg, jehož jsme výhradní zástupci pro ČR. Všechny součásti kotvícího systému Peggy Peg tj.kolíky, podložky jsou vyrobeny z odolného plastu. Ukotvení stanu je velmi snadné, stačí jen kolíky pomocí šroubováku jednoduše zašroubovat do země. Díky této technice je téměř nemožné vytržení kolíku ze země při větším poryvu větru. Podložky slouží buď jako základna ke šroubování kolíků, nebo se mohou použít k uchycení kempingového koberce. Pro běžné stanování vám jistě postačí startovací taška Peggy Peg. Ta obsahuje šroubovák, který lze použít na všechny šroubovací kolíky, dále pak 20ks kolíků 12cm, a 30ks kolíků 30cm spolu s háčky na upevňovací popruh. V nabídce je také sada pro ukotvení markýzy či kempingového přístřešku. Se stany Eurotrail a kotvícím systémem Peggy Peg bude vaše stanování hračka. Pro více informací navštivte naše stránky www.Eurotrail.cz.

Stany Eurotrail, kotvící systém Peggy Pe Adresa : http://eurotrail.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Stany, Párty stany, Peggy Peg
Uloženo: 19.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde