Povinné ručení kalkulátor online

Využijte našich služeb a sjednejte si povinné ručení online a jednoduše.Bez ztráty času na přepážkách v pojišťovnách.Nabízíme pojištění osobních automobilů,motocyklů,nákladních vozidel a jiných vozidel,například traktorů,roleb,autobusů a přípojných vozíků.Pomocí kalkulátoru povinného ručení si snadno spočítáte cenu Vašeho pojištění.K porovnání máme nabídky 12 pojišťoven. U nás najdete nejlevnější povinné ručení na trhu.
Veškeré dotazy Vám zodpovíme na modré lince,skypu nebo ICQ.Můžete si nás také najít na Facebooku nebo Twitteru. Jsme hrdým nositelem certifikátu APEK. Certifikované portály zaručují svým zákazníkům jistotu bezproblémového a bezpečného nakupování, což dokládá i zařazení Certifikátu APEK do vládního programu Česká kvalita.V dnešní době patří zákonné pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla (zkráceně označované jako povinné ručení) k nejčastěji využívaným produktům na trhu s pojištěním
Rozdíl v cenách povinného ručení pojišťoven v ČR se mohou výrazně lišit, proto je nutné zohlednit základní parametry, které určují výslednou cenu povinného ručení.Mezi parametry určující cenu patří: výkon motoru (vyšší výkon v kW značí obvykle vyšší cenu pojistného), objem válců, hmotnost vozidla, rok výroby motorového vozidla a druh (například osobní, nákladní atd.) Dalšími faktory, které ovlivňují cenu pojištění, jsou věk a místo bydliště provozovatele nebo řidiče vozidla, stejně jako kvalita řidiče.
Povinné ručení kalkulátor online Adresa : http://povinne-rucenionline.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: nejlevnější povinné ručení,povinné ručení srovnání ,povinné ručení kalkulačka,
Uloženo: 18.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde