Povinné ručení online srovnání

Sjednejte si u nás povinné ručení online.Nabízíme pojištění osobních automobilů,motocyklů,nákladních vozů a jiných vozidel,například roleb,traktorů,přípojných vozíku.Nabídky si můžete propočítat pomocí kalkulačky povinného ručení.
Jako jediní na trhu s online povinným ručením nabízíme možnost srovnání nabídek povinného ručení i pro nákladní vozy a speciální vozidla. Do speciálních vozidel spadá například traktor, autobus, rolba, malotraktor nebo přípojný vozík.Naši nabídku si porovnáte s 12 ostatními nabídkami jiných pojišťoven.
Vše si vyřídíte jednoduše a online,pokud budete mít s nějaký problém,rádi Vám poradíme na modré lince,skypu nebo ICQ.
Jsme hrdým nositelem certifikátu APEK. Certifikované portály zaručují svým zákazníkům jistotu bezproblémového a bezpečného nakupování, což dokládá i zařazení Certifikátu APEK do vládního programu Česká kvalita.
Asociace pro elektronickou komerci (APEK) je sdružením více jak 240 firem, podnikatelů a odborníků v elektronickém obchodu. Asociace byla založena v roce 1998 jako nezávislá organizace, která podporuje rozvoj elektronického obchodu v České republice. Mezi členy APEKu patří největší české internetové obchody, přední softwarové společnosti a finanční instituce.
Povinné ručení online srovnání Adresa : http://iruceni.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: nejlevnější povinné ručení,povinné ručení srovnání ,povinné ručení kalkulačka,
Uloženo: 11.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde