Povinné ručení

Povinné ručení představuje pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a je to pojištění ze zákona povinné. Musí je mít sjednáno každý provozovatel motorového vozidla, který chce svůj vůz využívat na veřejných tuzemských komunikacích.
Hlavní roli v ceně povinného ručení hraje výkon motoru (vyšší výkon v kW značí obvykle vyšší cenu pojistného), objem válců, hmotnost vozidla, rok výroby motorového vozidla a druh (například osobní, nákladní atd.).
Většinu potřebných informací máte uvedenou v malém technickém průkazu.Cenu ovlivní i věk a místo bydliště řidiče a kvalita řidiče. Kvalita a spolehlivost řidiče jsou obvykle vyjadřovány prostřednictvím tzv. "bezeškodného průběhu" (délka řízení bez nehod a škodných událostí).
Ruceni.cz nabízí nejlevnější povinné ručení.Pomocí kalkulátoru povinného ručení snadno a rychle zjistíte cenu a porovnáte nabídky 12 jiných pojišťoven.To Vám ušetří čas a cestování po pobočkách pojišťoven.
Jako jediní na trhu s online povinným ručením nabízíme možnost srovnání nabídek povinného ručení i pro nákladní vozy a speciální vozidla. Do speciálních vozidel spadá například traktor, autobus, rolba, malotraktor nebo přípojný vozík.
Nevíte si s něčím rady nebo se vyskytl nějaký problém?Rádi Vám poradíme přes modrou linku,skype nebo ICQ.Na osobní vozidlo nabízíme slevu na pojistném ve výši 60%.Máme certifikát APEK a spokojené zákazníky,vše si sjednáte online a nabízíme nejlevnější povinné ručení.
Povinné ručení Adresa : http://www.ruceni.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: nejlevnější povinné ručení,povinné ručení srovnání ,povinné ručení kalkulačka,
Uloženo: 08.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde