GSYSTEM - gps sledování vozidel a osob

Satelitní mapový sledovací systém pro integrovaný záchranný systém a bezpečnostní složky s mapovým prostředím terénním, leteckým a satelitním. Integrovaný záchranný systém jej využívá pro sledování svých zasahujících skupin a jednotlivců a řídí tím s přesností na 3m jejich další činnost. Zde je hlavní využití u Horské služby a záchranářů. V mapovém systému lze poté vyhodnotit prošlou trasu a naplánovat další trasy při vyhledávání osob. Sledování lze provádět jak v internetovém prohlížeči na PC, tak i v mobilním telefonu.

Satelitní sledování vozidel, stavebních strojů, zemědělské techniky, kamionů, nákladních vozidel, autobusů online v zabezpečeném mapovém systému s neomezenou historií pohybu. Automatická elektronická kniha jízd zobrazuje datumy, časy, počty km, ulice včetně č.p., počet motohodin, vytíženost vozidel ad. Zamezí černým jízdám, zobrazí úsporné jízdy, vyhodnotí vysokou rychlost, zobrazí odstavení vozidla. Náš sledovací systém Vám ušetří značné náklady na palivu, zobrazí online polohu a pohyb vozidla a zabezpečí proti krádeži. Mapový sledovací systém umožňuje pomocí emailu nebo sms zprávy oznámit příjezd na nakládku či vykládku, nepovolený pohyb vozidla v určitou dobu, či neoprávněné užití - krádež. Sledování vozidel lze provádět jak v internetovém prohlížeči na PC, tak i v mobilním telefonu.

Zabezpečení zóny proti vstupu nebo jejím opuštění - tato funkce slouží pro dohled nad dětmi pro případ možného únosu, nebo nemocných osob. Systém včas upozorní, pokud osoba opustila zabezpečenou zónu a odešle email nebo sms s varováním. Propojení satelitního mapového systému s osobními lokátory umožňuje zobrazení poplachového stavu, vyvolaném stisknutím nouzového tlačítka t to přímo v mapě.
Pro sledování zaměstnanců na odloučených, nebo strážných pracovištích mapový systém umožňuje vyvolání poplachu v případě situace nazvané mrtvý muž - tzv. delší doba bez pohybu. Při této situaci je vyvolán v mapovém systému poplach a odeslán email či sms zpráva na předem určené telefonní číslo.

Jedinečný sledovací systém pro pobyt v přírodě - turistika, outdoor, sportovní akce, závody apod. Sledovací systém GSYSTEM slouží v tomto případě jako bezpečnostní systém a také jako informační o ušlé vzdálenosti s možností procházení tras s časy, rychlostí a dalšími funkcemi. Tyto trasy lze jednoduchým způsobem filtrovat dle datumu a času a ty dále vygenerovat do formátu KML, který můžete poslat emailem známému a ten si jej otevře např. v Google Earth. Zároveň v případě nouze náš sledovací systém zobrazí povolané osobě pozici zraněné osoby a urychlí tím případnou pomoc. Sledování osob lze provádět jak v internetovém prohlížeči na PC, tak i v mobilním telefonu.

Mapový sledovací systém GSYSTEM je umožňuje díky modulům nastavení i pro nestandartní situace. Je rychlý a nezatěžuje nepříjemně jakýkoliv počítač nebo mobilní telefon. Vývoj sledovacího mapového systému GSYSTEM je stálý.

Více informací najdete na www.gsystem.cz nebo na tel.čísle 602124335, 359572112
GSYSTEM - gps sledování vozidel a osob Adresa : http://www.gsystem.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: satelitní,gps,monitoring,mikrolokátor,lokátor,sledování,osob,dětí,auto,moto
Uloženo: 02.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde