Čistý Zásah

Jsme moderní firma poskytující služby v oblasti čistění interiérů a to jak v domácnostech, tak ve firmách. K čistění používáme výhradně profesionální a spolehlivé čistící stroje kvalitní značky Kärcher. Firma Kärcher je jedním z největších světových výrobců čistící a úklidové techniky. Používáme čisticí prostředky značek Kärcher, SONAX a MA-FRA, které jsou zdraví neškodné a nemusíte se bát poškození Vašeho majetku. Čistění provádíme za velmi přijatelné ceny.


A co přesně nabízíme?

Čistění interiérů automobilů, autobusů, koberců a sedaček, po naší práci budou opět jako nové. Také se specializujeme na přípravu automobilů k prodeji a následně jejich prodej i zprostředkováváme, čímž je zákazníkovi ušetřena spousta času.

Čistění probíhá vždy výhradně u zákazníka, nemusíte mít tedy obavy s tím, jak k nám budete muset sedačku, koberec atd. doručit. Přijedeme, vyčistíme, vyleštíme – vše k Vaší spokojenosti.

S Vaším majetkem zacházíme vždy šetrně a profesionálně. Bezpečně, rychle a kvalitně provedeme čistění. Čalounění či koberce budou poté vypadat jako nové. Naše čistící technika je schopna odstranit i „zažranou“ nečistotu.


Příprava automobilu k prodeji a jeho prodej

Pokud se rozhodnete pro přípravu automobilu k prodeji, přijedeme, automobil vyluxujeme, vyčistíme a následně vyleštíme. Také Vám ho vyfotíme, umístíme na internet, a když se objeví zájemce, tak ho také prodáme. Touto službou Vám ušetříme spoustu času a starostí s prodejem automobilu spojených.

Čistý Zásah Adresa : http://cistyzasah.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: čištění aut, čištění koberců, čištění autobusů, čištění sedaček
Uloženo: 18.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde