Pneuservis Praha 9

Péče o pneumatiky patří mezi základní povinnosti každého majitele automobilu, a to se netýká jen sezónních výměn zimních nebo letních pneumatik. Pneuservis Praha 9 se postará v tomto směru o pneumatiky formou kompletní služby Pneuservisu Praha.
Pneuservis pro všechny značky
Služby Pneuservisu Praha jsou prověřené stovkami spokojených zákazníků. Pneuservis Praha 9 nabízí své služby prakticky pro všechny značky osobních automobilů. Jejich majitelé si mohou vybrat v provozovně Pneuservisu Praha z celé škály mnoha druhů a jakostí pneumatik. V nabídce Pneuservisu Praha 9 jsou za skvělé ceny jak nové pneumatiky prověřených světových značek, tak kvalitní, použité pneumatiky.
Služby Pneuservisu Praha
Klasickou výměnu pneumatik v Pneuservisu Praha 9, která zahrnuje demontáž, montáž a vyvažování pneumatik, je možné spojit s dalšími úkony, jako je oprava poškozených hliníkových disků, renovace hliníkových kol, čištění a konzervace dosedací plochy nábojů kol, mytí pneumatik včetně disků, huštění pneumatik, dotažení kol momentovým klíčem na předepsanou hodnotu. K službám Pneuservisu Praha patří samozřejmě i zajištění ekologické likvidace opotřebených pneumatik.
Základem je správný výběr pneumatik
Méně zkušení motoristé mohou v Pneuservisu Praha získat radu při výběru vhodného typu pneumatiky pro konkrétní vůz. Na skladě má Pneuservis Praha 9, Vysočany, nejvhodnější kola pro požadované potřeby, a to i v akčních cenách. Více informací o službách Pneuservisu Praha lze získat na webových stránkách Autoservisu KRNEPO.

Pneuservis Praha 9 Adresa : http://www.autokrnepo.cz/pneuservis-praha/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: pneuservis praha 9, praha 9 pneuservis
Uloženo: 13.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde