Volvo XC60

Designéři odvedli skutečně skvělou práci a Volvo XC60 tak propojuje ryzí severskou eleganci se sportovním stylem. Přidejte fakt, že se jedná o jedno z nejbezpečnějších aut na silnici, a bude vám jasné, proč je Volvo XC60 ve Volvo centru Štěrboholy tak oblíbeným a vyhledávaným vozem.

Podvozek Volva XC60 skvěle pohlcuje nerovnosti terénu a je zaměřený především na vaše pohodlí. Zároveň ale skvěle drží stopy i v rychle projížděných zatáčkách. Po vstupu do prostorné kabiny vás překvapí prakticky bezchybný design. Vše je vyrobeno z kvalitních a velmi příjemných materiálů. Dojem ze skvěle čitelné palubní desky završuje u Volva tradičně velký volant, tentokrát v elegantní kůži. Díky nižšímu posedu řidiče nebudou trpět klaustrofobií ani ti větší z nás. Vynikající sedadla jen umocní požitek z jízdy. Zavazadlový prostor má objem 495 litrů a díky jeho velmi pravidelnému tvaru ho využijete na maximum. Zadní svítilny s diodovou vlnovkou zajistí, že vás na silnici skutečně nikdo nepřehlédne.

Bezpečnost je již tradičně kapitola, na které si vývojáři Volvo dávají nejvíce záležet. Proto vůz Volvo XC60 obsahuje mnoho pokročilých systémů už přímo v základní sestavě. Zaujmou vás přední, boční i hlavové airbagy, systém BLIS, monitorující mrtvý úhel ve zpětném zrcátku, stejně jako opěrky hlavy, které chrání váš krk po nárazu do XC60 zezadu. Oceníte rovněž systém, který spolehlivě pohlídá, zda nechtěně nevybočujete z jízdního pruhu.

Nejnovějším bezpečnostním systémem je však City Safety. Tato pokročilá technologie je určena pro jízdu do 30km/h ve městě a funguje neustále, bez nutnosti zapnutí, či vypnutí. V praxi se pak automaticky spustí v okamžiku, kdy má vaše Volvo XC60 narazit do nějaké překážky, a těsně před srážkou auto okamžitě zastaví. Pokud jste někdy v koloně aut sledovali místo vozovky váš mobilní telefon, či se otáčeli na děti dozadu, jistě tento systém skutečně oceníte. Tento systém je součástí výbavy každé verze Volvo XC60.

Volvo XC60 přichází s velkým množstvím doplňků a příslušenství, které při vašich cestách jistě oceníte. XC60 je zkrátka povedený kousek. K tradičně dobrým vlastnostem značky, jako je silný motor, podlahové pérování a velká prostornost, přidává vynikající jízdní vlastnosti, schopnost pohlcovat nárazy a skvělou ovladatelnost. Výsledkem je po všech stranách vyvážené auto, které nemá žádné slabiny. Přijďte se přesvědčit sami do autosalonu Volvo Štěrboholy.
Volvo XC60 Adresa : http://www.centrum-praha.cz/modely/XC60.html
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Volvo XC60 autosalon štěrboholy auto praha
Uloženo: 30.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde