Tracker GPS

Prodej a montáž GPS lokátorů pro on-line GPS lokalizaci dětí, osob, vozidel, zařízení, zvířat a zavazadel pomocí SMS bez závazků a smluv, vedení knihy jízd, sledování až 9 zařízení najednou, omezení zneužití vozidel a zařízení zaměstnanci, ND na vozidla osobní, dodávková, nákladní, motocykly, STK, EMISE, eshop.

GPS Tracker - Stopař je zařízení kombinující systém pro určení polohy pomocí satelitů GPS s mobilní sítí GSM. Spojením těchto dvou technologií vzniklo zařízení schopné přesně určit svou polohu v reálném čase a v případě potřeby tuto polohu oznámit majiteli pomocí SMS přímo na jeho mobilní telefon.

Tímto způsobem tak můžete kdykoliv zjistit polohu Vašeho dítěte, seniora nebo vozidla.

Na rozdíl od podobných systémů pro sledování vozidel komunikujete se zařízením přímo a není tedy třeba platit žádnou službu s měsíčním paušálem. Náklady vznikají pouze při odeslání polohy a to pouze ve výši ceny za odeslání jedné běžné SMS zprávy dle ceníku vašeho mobilního operátora.

Další výhodou je kompaktní velikost, která umožňuje použití pro děti, seniory nebo tajné umístění ve vozidle. Vestavěná baterie dokáže v závislosti na intervalu sledování udržet zařízení v provozu až 48 hodin. Velmi citlivý přijímač GPS signálu dokáže polohu určit i za obtížných podmínek bez přímého výhledu na oblohu. Při ztrátě satelitního signálu si zařízení navíc pamatuje poslední známou polohu a vy tak dostanete dostatečnou informaci pro určení polohy (např. vjezd do podzemních garáží, vchod do domu)

Některé modely podporují také další funkce, jako je:
• odesílání polohy přes internet přímo na bezplatný server www.gpslocator.cz, který nabízí komfortní sledování na mapě, historii pohybu a další služby.
• SOS tlačítko pro vyvolání poplachu v případě nehody nebo jiné neočekávané události.
• funkce mobilního telefonu s omezením na přednastavená čísla - vhodné pro menší děti
• hlídání nastavené oblasti a upozornění na její opuštění
• otřesové čidlo pro hlídání vozidel
Tracker GPS Adresa : http://www.TrackerGPS.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: GPS lokátor, lokalizace osob, lokalizace dětí, lokalizace vozidel, kniha jízd
Uloženo: 29.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde