Autopůjčovna Praha Agile

Plánujete jet k vodě o víkendu a potřebujete si vypůjčit nějaký vůz? Anebo hodláte vyrazit v klimatizovaném automobilu na vysněnou rodinnou dovolenou? Tak proč nevyužijete prvotřídních služeb autopůjčovny Praha Agile a nepronajmete si nějaké komfortní auto, které Vám bude jistě vyhovovat. Tato autopůjčovna nabízí ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu zajímavé automobily všech značek, kupříkladu zapůjčuje velikostně malé vozy značky Fabia nebo mohutnější vozidla se silně podmanivým stylem značky Renault a Škoda. Půjčovna Praha má ve svém autoparku zařazeny nejenom osobní vozy, ale i luxusní VIP vozidla BMW, Škoda Superb, VW PASSAT. Naleznete zde modely jak pro začátečníky, tak i pro profesionální řidiče. Samozřejmě disponuje i terénními vozy Cadillac Escalade, AUDI Q7, Toyota Land Cruiser, modely minibusů Renault Trafic a Ford Transit. Autopůjčovna Praha se specializuje také na zapůjčení různých přívěsů na přepravu lodí, vodních skútrů a motocyklů. Kromě toho pronajímá velmi spolehlivé a dobře ovladatelné skútry, silné motorky a sportovní lodě.
Autopůjčovny Praha Agile poskytují služby jako limusine servis a operativní leasing, pronajímají rozsáhlé příslušenství, jako je navigační systém, autochladnička, střešní tyč, nosič lyží, střešní box, dětská sedačka, popruh či sněhový řetěz. Navíc zajišťují bezplatně přistavení, eventuálně odstavení vozidla na území Prahy. Rovněž tyto autopůjčovny nabízejí zvýhodněné tarify pro střednědobé a dlouhodobé pronájmy vozidla. Stálým a věrným klientům jsou poskytovány zajímavé slevy a nižší kauce. Máte jedinečnou šanci u nich využít, speciální přepravu osob s řidičem. V neposlední řadě provádí osobní autodopravu a dopravu osob.
V této půjčovně jsou všechny ceny uvedeny bez DPH, jak je to obvyklým zvykem. Pronájem všech vozidel bez omezení kilometrů! Vozový park Praha Agile prochází pravidelnou kontrolou a perfektní údržbou. Automobily autopůjčovny Praha disponují širokým rozsahem pojištění. Další informace naleznete na stránkách www.agile.cz.

Autopůjčovna Praha Agile Adresa : http://www.agile.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: autopůjčovna, půjčovna, pronájem vozidel, doprava osob, přeprava osobo, osobní p
Uloženo: 06.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde