Kde nakoupit levné pneu

Zjistily jste, že vaše pneumatiky pomalinku dosluhují a potřebujete pořídit nové? Na nákup můžete využít několik způsobů. Buď zajít do nějakého hypermarketu, kde v sezóně pneumatiky nabízí, navštívit nejbližší pneuservis, nebo nakoupit levné pneumatiky jako většina motoristů na internetu.
Levné pneu nakoupíte opravdu nejvýhodněji v internetových obchodech. K dispozici mají skladem velké množství rozměrů a široký výběr značek pneumatik a jejich typů. Pokud si nevíte rady jaké pneumatiky pořídit, proškolený personál Vám velmi rád poradí a doporučí, které pneumatiky by se na Váš vůz hodily.
Nejběžnější výběr pneumatik je podle rozměru, který je uveden v technickém průkazu vozidla. U kol byste po prohlédnutí měli vidět čísla v takovémto tvaru: 165/70 R14 kde první číslo 165 znamená šířku pneumatiky v milimetrech. Druhé číslo 70 vyjadřuje profil pneumatiky a udává se v procentech. Jedná se o procentuální vyjádření výšky bočnice pneumatiky k její výšce, tedy o 70% ze 165mm. Písmeno R označuje konstrukci pneumatiky. Dále mohou být uvedeny rychlostní a nosnostní indexy pneumatiky. Ty určují jaká je maximální povolená rychlost a zatížení vozu na nápravu.
Parametrů na pneumatikách je mnohem více. Pro běžné uživatele nejsou nijak podstatné. Jedná se např o kód výrobce, homologace pro jednotlivé značky aut a další. Pokud přesně nevíte jaké levné pneumatiky koupit, je dobré se obrátit na specializovaného prodejce, který Vám poradí.
Kde nakoupit levné pneu Adresa : http://www.pneu360.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: levné pneu, zimní pneu
Uloženo: 14.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde