Servis karavanů BURIMEX

Společnost BURIMEX s.r.o. provozuje kvalitní servis karavanů již několik let, takže se na něj můžete s důvěrou obrátit s jakýmkoli problémem či dotazem. Mezi nabízené služby patří mimo údržbu obytného přívěsu také jeho oprava a úprava. Provádíme pravidelný letní i zimní servis karavanů a připravujeme tak obytné vozy na nadcházející podmínky (povětrnostní a jiné). Pravidelný servis karavanů prodlužuje jeho životnost. Pokud je váš obytný vůz poškozený, jsme tu od toho, bychom jej opravili. Jestli je vaším problémem těsnění, rozvod vody a elektrické energie nebo má váš obytný vůz jiná poškození, jsme v našem servisu připraveni škody napravit a karavan opravit. Nabízené služby zahrnují také provádění revizí.
Společnost BURIMEX s.r.o. je specialista na jakékoliv práce s karavany. Jestliže vašemu vozu schází vybavení, které vyžadujete, rádi Vám vyhovíme a domontujeme vše potřebné. Mezi nejčastěji požadované úpravy obytného vozu je doplnění chybějícího topení, klimatizace a další rozšíření výbavy, které obytný vůz postrádá. Servisní a další práce provádíme na karavanech všech typů i stáří a jsme ochotni provést jakékoli potřebné zásahy v interiéru či exteriéru. Pokud si nejste něčím jistí, rádi s vámi vše prokonzultujeme.
Vylepšení stávajícího stavu karavanu se opírá hlavně o vaše nároky a požadavky. Můžeme například přidat do obytného přívěsu chybějící markýzy, televizní anténu nebo držáky na kola. Ať už se tedy jedná jen o kosmetické úpravy nebo jde o větší problém, pomůžeme vám. Pokud nevlastníte karavan a přemýšlíte nad jeho pořízením, můžete se podívat na naši nabídku v bazaru. Servis a bazar karavanů pro vás provozuje společnost BURIMEX s. r. o.

Servis karavanů BURIMEX Adresa : http://servis.burimex.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: servis karavanů, bazar karavanů, burimex
Uloženo: 16.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde