Lokalizace, zabezpečení, ochrana vozidla

GPS lokalizátor AUTOPATROL je vyspělý bezpečnostní a vyhledávací systém pro automobily, jehož používání je však překvapivě snadné a efektivní. S jednotkou v automobilu komunikujete přímo prostřednictvím SMS zpráv. Vaše vozidlo si jednoduše monitorujete sami. Díky tomu neplatíte žádné poplatky za asistenční služby, ale pouze za odesílané SMS zprávy.
V případě odcizení nebo napadení Vašeho vozidla ihned obdržíte na mobilní telefon poplachovou SMS zprávu s informací o rychlosti a poloze vozidla.

Po kliknutí na odkaz v přijaté SMS zprávě se zobrazí mapa s polohou vozidla přímo na displeji mobilního telefonu! Zprávu s informací o aktuální poloze vozidla si můžete také kdykoli vyžádat SMS příkazem.

Velká přesnost lokalizace vychází z použité GPS technologie. Odchylka se tak pohybuje pouze v jednotkách metrů! Lokalizátor může zasílat poplachové SMS až na 3 přednastavená telefonní čísla.

Pokud Váš telefon nemá připojení k internetu, je možné vyhledat polohu automobilu na internetu na počítači prostřednictvím speciální internetové stránky.

Po zadání souřadnic bude zobrazena poloha automobilu na tradiční vektorové mapě, jejíž měřítko lze libovolně měnit. Pokud chcete, můžete využít také družicových záběrů oblasti, ve které se automobil nachází.
Lokalizace, zabezpečení, ochrana vozidla Adresa : http://autopatrol.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: lokalizace vozidla, zabezpečení vozidla, ochrana vozidla
Uloženo: 18.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde