Garážové přístřešky

Garážové přístřešky
Garážová stání neboli garážové přístřešky jsou vyráběny jako stání pro jedno nebo dvě vozidla. Umožní ochránit vaše vozidlo přes nepřízní počasí, skrýt ho před deštěm nebo větrem apod. Pokud využijete nabídky naší firmy, máte zároveň záruku kvality. Specializujeme se totiž na kvalitní dřevěné konstrukce pro dům i zahradu a k dispozici je vám odborně školený personál.
Garážové přístřešky jsou vyráběny z vlastního masivního smrkového a borového dřeva. Jsou dodávány bez povrchové úpravy, aby si každý zákazník mohl libovolně vybrat, zda chce nebo nechce nátěr. Na přání zákazníka lze tedy provést nátěr i odbornou montáž přístřešků.
Garážové přístřešky pro jedno vozidlo jsou dodávány jako stavebnice, tudíž sestavení zvládne každý doma sám. Samozřejmostí je montážní návod, s podrobným popisem montáže, aby sestavení zvládl opravdu každý. Spojovací materiál je také dodáván spolu se stavebnicí.
Garážové přístřešky pro dvě vozidla mají složitější střešní konstrukci a je lepší využít montáž našimi kvalifikovanými pracovníky.
Přístřešky pro vozidla jsou vyráběny sériově, ale rozměry lze upravit podle přání zákazníka. Vše záleží na domluvě. Pokud budete mít zájem o jiné rozměry, stačí zaslat poptávku emailem. Provádíme také atypické výrobky na zakázku. Podle vašich požadavků vyrobíme jakýkoliv tvar a rozměr přístřešku. Garážové přístřešky se obvykle staví na betonovou desku nebo na betonové patky.
Garážové přístřešky mají různé střešní krytiny. Lze si vybrat také z několika různých odstínů. K menším garážovým stáním se většinou dodává střešní krytina Marlon CSE trapéz v barvě čiré nebo kouřové. Střecha dále může být pokryta šindelem Delta v barvě např. červenohnědé (třešeň) a další.
K vašim garážovým přístřeškům si můžete vybrat šikmou střechu, ke které se nejvíce hodí lehká střešní krytina,a nebo sedlovou střechu, která je zakryta prkenným záklopem a asfaltovým šindelem. Záleží na vás, jaký typ střechy upřednostňujete.
Garážová stání se mohou vyrábět jako průjezdné z obou stran – tento typ se hodí do míst, kde je požadována průjezdnost, nebo z jedné strany zakryté, které lépe chrání vozidlo před povětrnostními podmínkami.
Proč byste se tedy měli rozhodnout pro koupi garážového přístřešku?
Jistě jde o finančně méně náročnou variantu, než je složitá stavba klasické garáže. O vozidlo je třeba pečovat celoročně, aby vám mohlo sloužit co nejdéle. Nic není pro vozidlo horší, než být každý den vystavováno nepříznivým povětrnostním vlivům, dešti, kroupám, větru a v zimě neustálým solením. Pokud vaše vozidlo schováte do přístřešku, počasí nebude působit tak agresivně a povrch vozidla bude suchý.
Dalším důvodem je ochrana proti zimě. Každý jistě zná tu nepříjemnou povinnost, když ráno pospícháte do práce, venku mrzne a vy musíte odmrazovat vozidlo. Poté si sedáte do vymrzlého vozidla a snažíte se nastartovat. Těmto každodenním úkolům v zimě by se dalo vyhnout. Pokud by vaše vozidlo mohlo stát v zakrytém přístřešku, lépe by ho to ochránilo před mrazem a teplota v přístřešku by byla o mnoho vyšší než venku. V létě nebudete mít na vozidle napadaný pyl a uvnitř vozidla se nebudete cítit jako v sauně.
Kromě těchto praktických důvodů, proč zvolit garážové přístřešky, jsou tu i důvody estetické. Díky výrobě z krásného masivního dřeva celá konstrukce vypadá velmi vkusně a na zahradě nebo dvoře se bude rozhodně vyjímat.
Není třeba se obávat odolnosti a kvality našich přístřešků. Garážové přístřešky vyrábíme z velmi kvalitního, pevného masivu, který je čtyřstranně opracován. Používáme vlastní smrkové a borové dřevo. Dalším zárukou kvality jsou certifikáty vydané Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským, konkrétně „Certifikát výrobku pergoly, altány a garážová stání“ a „Certifikát Dětské dřevěné kostičky na hraní“.
Příkladem garáže z naší nabídky je garáž se šikmou střechou, která má rozměry 2,8 x 4,7 m. Na každé straně má 4 silné nosné sloupy, kterými je zajištěna stabilita celé konstrukce. Střecha je pokryta lehkou střešní krytinou, v ceně je také zadní dojezdové čelo.
Sériově také nabízíme garáže se sedlovou střechou. Příkladem je garáž s rozměry 3 x 4,2 m nebo 3 x 5,2 m. Garáž stojí na 4 silných smrkových hoblovaných trámech. Součástí této nabídky je také zadní dojezdové čelo a střešní šindel Delta. Podle vašeho přání lze doobjednat boční mřížky mezi jednotlivými trámy, nátěr a montáž naším odborným personálem.
Pokud tedy hledáte praktické zastřešení vašeho vozidla a zároveň vkusný doplněk do zahrady, naše garážové přístřešky jsou pro vás pravou volbou.
Garážové přístřešky Adresa : http://www.vetas.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: garážové, přístřešky
Uloženo: 12.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde