Ojedinělý e-shop pro milovníky aut

Nový internetový obchod na adrese www.benone.cz je originálem ve své kategorii. Jedinečností je kreditový systém, který umožňuje zákazníkům získávat při nákupu kredity a za ty pak nakupovat další zboží.
Na hlavní stránce e-shopu je zboží přehledně rozčleněno do několika barevných kategorií, přičemž kreditový systém platí pouze v Červené kategorii, tedy u autokosmetiky, autochemie, lepidel, tmelů, silikonů, maziv, barevných sprejů, autodoplňků a osvěžovačů vzduchu. Další kategorie jsou vybavení pneuservisů a autoservisů, stroje pro zahradní a zemědělskou práci, stahovací pásky a v přípravě je kategorie autobaterií.
Celý e-shop je velmi přehledně uspořádán, má jednoduché intuitivní ovládání a příjemné prostředí. Zajímavá je možnost registrace bez nutnosti odběru novinek a možnost odběru novinek bez registrace. Jsou to na sobě nezávislé věci a pro každou se můžete registrovat zvlášť. Registraci ale vřele doporučujeme, neboť bez ní nelze sbírat kredity a to je velká škoda, když se rozhodnete na e-shopu nakoupit.
K samotnému sortimentu: Nejznámější značky autokosmetiky nebo dalších produktů rozhodně nečekejte. Někomu může vadit zkoušet neověřenou značku, ale v tomto případě není důvod k obavám. Produkty, které jsme vyzkoušeli (WAX SHAMPOO 700 ml, WHEEL CLEANER 700 ml a COCKPIT SPRAY CITRON 750 ml), se skvěle osvědčily a příjemně překvapili. Neokoukanost značek je také vhodná pro ty z vás, kteří nemají rádi produkty, které má každý.
Co se týče lepidel překvapila nás nejdříve nízká cena jednotlivých produktů a následně jejich kvalita. Vyzkoušeli jsme univerzální vteřinové lepidlo (PULSAR FIX). Lepidlo nemělo problém s žádným ze zkoušených povrchů, a to ani se sklem (další materiály byly papír, dřevo a keramika.
Veškerá komunikace s obchodem včetně převzetí zboží proběhla bez problémů a kredity nám byly připsány na účet na další nákup.

Ojedinělý e-shop pro milovníky aut Adresa : http://www.benone.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Auto, autokosmetika, lepidla, chemie, doplňky, tuning, moto, sprej, vybavení,
Uloženo: 11.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde