Zákoné pojištění vozidel

Při provozu tuzemského motorového vozidla je řidič povinen mít při sobě potvrzení o pojištění odpovědnosti, které je povinen na výzvu policie předložit; pokud bylo sjednáno zákoné pojištění vozidel, je tuto skutečnost řidič povinen prokázat. Vyberte tedy pro Vás tu nejméně bolestivou cestu a vyberte si nejlevnější povinné ručení, které Vás ochrání.
Výběr nejvýhodnějšího pojištění vozidel přitom nespočívá jen v jeho ceně, která je určována několika kritérií (týkajícími se jednak pojišťovaného vozidla - např. výkon motoru, jakož i samotného pojistníka - např.. jeho věk apod.). Důležité jsou i jiné náležitosti, jako je například pojistné krytí daného pojištění či asistenční služby s ním spojené. Takové víceúrovňové srovnávání je proto značně obtížné. I proto byla vytvořena tzv. online kalkulačka. Ta výpočet značně zjednodušuje.
Novinkou na trhu je i tzv. povinné ručení bez povinnosti. To zaručuje, že se o Vás pojišťovna postará nejen v případech, kdy nehodu způsobíte, ale také v případech, kdy je na vině druhá strana a škodu Vám tak způsobil někdo jiný.
Neriskujte pokutu ani své zdraví a jezděte bezpečně a s jistotou pojistného krytí za všech okolností.

Zákoné pojištění vozidel Adresa : http://zakonepojistenivozidel.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Zakone pojisteni vozidel, pojištění vozidel, povinné ručení, povinné ručení bez
Uloženo: 09.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde