Povinné ručení online

Prvotní radost z nově nabytého vozu často vystřídá otrávení z povinností, které jsou s tím spojeny. Registrace vozidla, uzavření poviného ručení, příp. dodatkového havarijního pojištění - to vše může pro držitele auta představovat až přílišnou zátěž. Člověk si však nemá na vybranou, může si však sjednání poviného ručení značně usnadnit, když ho vyřídí online.

Abyste mohli sjednat poviné ručení online potřebujete jednoznačně veškeré údaje o vozidle. Jedná se o data z technického průkazu. Jde o jasnou specifikaci vozu pro výpočet výše pojistného. Je třeba zadat typ vozidla a jeho zdvihový objem, kategorie vozidla, věk pojišťovaného vozidla, výkon motoru a způsob využívání vozidla. Dále jde o specifikaci pojistníka, tedy osoby, na jejíž jméno bude poviné ručení koupeno. Jde hlavně o údaje o narození a adresu. Důležité je při sjednávání povinného ručení online samozřejmě i velikost bonusu případně malusu za předchozí průběh pojištění.
K zjištění jaké nejlevnější poviné ručení vede velmi jednoduchá a časově nenáročná cesta. Stačí pouze vyplnit kalkulátor a porovnat poviné ručení online. Po stisknutí tlačítka, se Vám ve druhém kroku zobrazí nejlevnější ceny povinného ručení pro Vaše vozidlo s tabulkou s porovnáním jednotlivých nabídek pojištění vozidel od pojišťoven.

Povinné ručení online Adresa : http://povineruceni.com
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Poviné ručení online,Nejlevnější poviné ručení, poviné ručení
Uloženo: 08.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde