Povinné ručení

Sníte o levném povinném ručení?
Máte v poslední době špatný spánek? Zdá se vám o povinném ručení? Je to proto, že jste celý rok jezdili po silnicích a díky různým neočekávaným událostem jste párkrát bourali? A tudíž jste přišli o bonusy v povinném ručení a nyní z hrůzou čekáte na částku, kterou vám vaše pojišťovna za povinné ručení napočítá?? S www.ruceni-povinne.eu můžete mít klidný spánek a konečně se pořádně vyspíte!!
I autoři a programatoři této aplikace měli kdysi podobný problém… Přišli o bonusy v povinném ručení za banální nehody, za které vlastně ani nemohli. Nu, ale pojiš´tovna byla chamtivá a neoblomná. Odečetla bonusy a stanovila cenu, za kterou se jim skoro nevyplatilo jezdit! A tak řešili..jak si povinné ručení vylepšit??
A protože byli kluci chytří, tak rozhodnutí bylo rychlé a jednoznačné.. Dáme výpověď z povinného ručení, změníme pojišťovnu a najdeme si nové povinné ručení! Ale jaké povinné ručení si teď vybrat?? Jak povinné ručení porovnat? A jak najít nejlevnější povinné ručení?! To vše se jim honilo hlavami. A tu jednoho z nich napadla spásná myšlenka. Hodíme to do kalkulačky. Povinné ručení v kalkulačce, divili se ostatní? Ale jen chvilku! Protože byli kluci šikovní a v programování zběhlí dali dohromady ceníky jednotlivých pojišťoven a další parametry, které jsou důležité k výpočtu a porovnání povinného ručení jednotlivých pojišťoven. A během měsíce byl v počítači online web povinného ručení, kde byl kalkulátor, který uměl z desítek tisíc variant povinného ručení nalézt to nejlevnější povinné ručení pro každého řidiče. A opravdu funkční! Sjednání povinného ručení online je jednoduché, intuitivní a originální. A vše během několika minut z místa, na jaké si vzpomenete a v kteroukoli dobu, ať už denní či noční.
Zdá se vám to jako růžový sen každého řidiče? S námi však nesníte, ale bdíte! Na špatné sny o povinném ručení a buzení se v noci hrůzou z vysokých cen povinného ručení můžete zapomenout! Pokud vám pojišťovna pošle vysokou cenu za povinné ručení dejte výpověď! Naše kalkulačka povinného ručení vám najde snové povinné ručení, které se vám nebude jen zdát, ale zažijete ho na vlastní jízdu!!
Stačí být online a povinné ručení za nejnižší cenu je vaše!

Povinné ručení Adresa : http://www.ruceni-povinne.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: povinné ručení, povinné ručení porovnání, nejlevnější povinné ručení, online
Uloženo: 03.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde