Auta ze zahraničí

Sháníte nové vozidlo? Rádi byste si pořídili ojetý vůz opravdu levně? Právě pro Vás by mohl být řešením dovoz aut ze zahraničí. Dovoz vozidel ze zahraničí je v České republice stále více populární a to hned z několika důvodů.
Předně je to nízká cena, která i s náklady na dopravu či přepis vozu bývá stále nižší než koupě vozidla v Českých autobazarech. Další výhodou je i možnost sehnání vozidla u nás nedostupného, ať už se jedná o celou značku vozidla či pouze výbavu. V neposlední řadě je třeba říci, že vozidla ze zahraničí bývají v daleko lepším stavu než ojetá vozidla prodávaná u nás.
Nejoblíbenější zemí pro dovoz vozidel do České republiky je rozhodně Německo. Kromě své výhodné polohy pro dovoz aut je třeba zmínit právě o mnoho nižší cenu a výborný stav vozidel prodávaných v německých autobazarech. Autobazary v Německu nabízí také o mnoho širší škálu vozů. Rozhodně je dobré pro Německo autobazary u Čechů propagovat, proto jsou také téměř všechny stránky autobazarů přeloženy do češtiny. Najít vozidlo dle svých přestav, pak není problém.
Samozřejmě lze koupi vozu domlouvat i prostřednictvím soukromníků a obchod si zprostředkovat na vlastní pěst. Tady lze jen doporučit důkladnou kontrolu technického stavu vozidla, které se chystáte kupovat. Vozy z Německa musí mít navíc při prodeji servisní knížku, kde jsou uvedeny všechny potřebné údaje.
Z dalších zemí jako je Itálie, Švýcarsko, Anglie, ale i USA je dovoz vozidel také možný a velmi žádaný. Z hlediska administrativy je snadnější koupit a dovézt vůz ze zemí EU, protože zde není třeba platit clo ani DPH. U ostatních zemí je administrativa o něco složitější a např. vozy z Anglie je třeba před jízdou v České republice upravit, ale v těchto zemích i v autobazarech často najdete opravdu klenoty mezi vozy.

Auta ze zahraničí Adresa : http://dovozautzezahranici.com
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Dovoz aut,Dovoz aut ze zahraničí,Auta ze zahraničí,Dovoz vozidel
Uloženo: 10.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde