Tuning Forum

Nápad vymyslet diskusní tuning web se zrodil v roce 2003, ale až v únoru 2004 Tuningforum vzniklo.

V době, kdy jsme Tuning Forum (TF) zakládali, nebylo na českém Internetu žádné větší forum, které by se tuningu věnovalo a my se proto rozhodli, že se pokusíme tuto „díru“ vyplnit a vytvořit diskuzní server věnovaný výhradně tomuto koníčku a této tématice.

Stránky byly nejdříve rozdělené podle značek automobilů, což se ale později ukázalo jako špatná volba. Zvolili jsme proto jiné kategorie a stránky rozdělili do podoby, v jaké s drobnými úpravami existují dodnes. Sedm let existence TF ukázalo, že se tento koncept mimořádně osvědčil a TF získalo a neustále získává obrovské množství nových uživatelů.
Náš web v počátcích navštěvovalo jen pár lidí, protože konkurence si nechtěla připustit že by mohl vzniknout projekt, který bude minimálně stejně úspěšný jako ten jejich.

A že TF není jen anonymním místem virtuálních uživatelů dokládá skutečnost, že dříve se v hojné míře pořádaly srazy, nejvíce asi v Praze na Černém mostě pod názvem BBTP (Black Bridge Tuning Party), Tento sraz se nyní pořádá jen občas, protože lidé co stáli u zrodu TF jsou starší, mají rodiny a volného času už není tolik jako zamlada. Ale neustále se objevují i nové srazy, některé organizované přímo TF, které potvrzují, že TF je místem, které spojuje lidi s nadšením pro tuning a automobilismus.

Co se umístění webu týče, vystřídali jsme několik domén, ale nakonec jsme zakoupili doménu www.tuning-forum.org na které by mohlo forum zůstat již nastálo.

Nově u nás najdete také fotogalerii z tuning srazů, autosalonů a dalších akcí které mají něco společného s auty.


Tuning Forum Adresa : http://www.tuning-forum.org
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: tuning, tuning forum, tuningforum
Uloženo: 20.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde