CarSecurity - Zabezpečení vozidel

CarSecurity.cz

se, jak je již z názvu patrné, zabývá převážně zabezpečením vozidel. V tomto oboru nabízí profesionální služby. Specializuje se hlavně na autorizované montáže zabezpečovacích systémů českých výrobců, jako jsou Defend lock, Construct, nebo Jablotron. V nabídce najdete široký býběr různých způsobů zabezpečení vozidel a autodoplňků.

Pasivní zabezpečení

- Sem spadají preventivní opatření proti krádeži vozidla. Nejběžnějšími jsou kódování autoskel VIN kódem (kódem karoserie), nebo kódování karoserie. Takto označeným vozům se zloději vyhýbají, protože je mnohem nákladnější změnit jejich identitu.

Mechanické zabezpečení

- V tomto oboru CarSecurity.cz nabízí praxí ověřené zámky řadící páky, které zafixují páku v pozici zpátečky a jejich překonání bez dílenského vybavení je velmi časově náročné.

Eletronické zabezpečení

- Takzvaná nejvyšší třída zabezpečení. Moderní autoalarmy mají mnoho možných způsobů detekce narušení - náklonové čidlo, dveřní kontaky, čidla tříštění skla a podobně. Aby však nezůstalo jen u vestavěné sirény tak dnes existuje možnost přenosu informace o poplachu do pageru v majitelově kapse, na mobilní telefon, nebo rovnou na dispečink bezpečnostní agentury spolu s GPS pozicí odcizeného vozu.

Autodoplňky

Do této kategorie spadá mnoho různých zařízení, která mají za úkol zjednodušit, a zpříjemnit čas stávený za volantem a zvýšit bezpečnost. Namátkou vyjmenujme třeba parkovací senzory, které detekují vzdálenost blízkćh objektů. (dosah 1,5m) Nejmodernější systémy jsou ybaveny také parkovací kamerou. Dále v nabídce najdete také HF sady pro bezpečné telefonování, denní LED světla, či nejrůznější multimediální výbyvu do vozu.
CarSecurity - Zabezpečení vozidel Adresa : http://carsecurity.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: Jablotron athos, autoalarm, keetec, defend lock, construct, zabezepčení vozidel
Uloženo: 03.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.1
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde