Mertlík.eu – přeprava automobilů

Mertlík.eu – Car Transport Company byla založena v roce 2010 jako pokračování činnosti fyzické osoby podnikající v oblasti autotransportu od roku 2006.

Poskytované služby:
Aktuální portfolio služeb zahrnuje mezinárodní a vnitrostátní přepravu automobilů a užitkových vozidel. Přepravy uskutečňujeme nákladními vozidly značky Iveco se speciálními nástavbami na přepravu vozidel.

Firemní filozofie:
společnost Mertlík.eu – Car Transport Company, s.r.o. se snaží v rámci své firemní strategie především o spokojeného zákazníka. Prioritou je budování dlouhodobého obchodního vztahu založeného na vzájemné důvěře, protože důvěra šetří čas a peníze. Cílem společnosti je kvalitní obhospodařování potřeb stávajících zákazníků a zdravý růst, budující pevné základy, na které se můžete spolehnout i v období recese.
Rosteme s vámi.

Strategie v technické oblasti:
Pořizujeme vždy nové soupravy splňující nejvyšší ekologické limity, důraz klademe na preventivní údržbu vozidel, abychom vám, našim partnerům, byli kvalitním protějškem, abychom Vás reprezentovali a zajistili minimální prostoje v důsledku poruch, neboť si uvědomujeme, že Váš čas je drahý, a že i Vy máte své termíny.

Naše přepravníky mají zajištěnu 24h servisní podporu v rámci celého území Evropy.

V Mertlík.eu – Car Transport Company, s.r.o. každý ví co je posláním firmy, každý ví kde je jeho místo a proč děláme to co děláme. Garantuji vám, že všechny postupy jsou logicky integrovány tak, aby na konci byl výstupem spokojený zákazník.
Jsme tým, na který se můžete spolehnout.


Mertlík.eu – přeprava automobilů Adresa : http://www.mertlik.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: přeprava automobilů, přeprava vozidel, autotransport
Uloženo: 30.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde