AutoChip-profesionální chiptuning

Jak lze zvýšit výkon motoru a přitom snížit spotřebu paliva ? Co je to chiptuning,že nevíte ? Nevadí, níže v článku získáte základní informace o této úpravě motoru. Snad každý z nás motoristů jistě přemýšlel nad tím, jak si svého plechového miláčka upravit, jak mu přidat pár koníků navíc.
Jedna z mnoha úprav je zvýšení výkonu motoru za pomoci chiptuningu. Chiptuning lze charakterizovat jako cílenou optimalizaci software řídící jednotky motoru, při které dochází ke změnám mnoha variabilních parametrů, tak že v konečném důsledku dojde k reálnému navýšení výkonu motoru při současném snížení spotřeby paliva. Řídící jednotka motoru (ECU) umožňuje ovládat mnoho aspektů jako je např. sání a vstřikování paliva, regulátor otáček,ABS systém a jiné. Je také zapotřebí zmínit mechanickou úpravu motoru,která je zcela odlišná od softwarové. Možnost zvýšení výkonu motru úpravou vačkového hřídele, výfukového či sacího potrubí. Jistě, že se mezi laickou i odbornou veřejností budou názory na úpravu motoru lišit. Nicméně každá úprava s sebou nese jistou míru rizika i výhod. Je tedy na místě zvážit více hledisek při samotném rozhodování. Volba závisí na každém z nás. Kdo se tedy již rozhodne pro úpravu motoru, ten by měl získat co nejvíce relevatních informací. V dnešní elektronické doobě není více či méně problém si takové informace získat. Doporučuji se vždy obracet na autorizované úpravce a servisy. Získat patřičné reference a doporučení.
Jednou z největších autorizovanou společností v ČR, která se zabývá chiptuningem je AutoChip-profesionální chiptuning. Tato společnost působí na trhu již od roku 2002. Provádí úpravu řídících jednotek motorů u osobních ,nákladních vozidel, autobusů a motorek. Prezentaci společnosti můžete najít na webu www.autochip.eu. Na webu zákazník získá kvalifikované informace týkající se samotné úpravy motoru. Nejčastější otázky a odpvědi z oblasti chiptuningu. Společnost nabízí také spoustu jiných služeb jako například odstranění filtru pevných částič (DPF) nebo možnost využití válcové zkušebny. Velmi rádi přivítáme nové i stávající zákazníky v naší provozovně na Praze 9.
AutoChip-profesionální chiptuning Adresa : http://www.autochip.eu
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: AutoChip,Chiptuning,Chip Tuning,Zvýšení výkonu
Uloženo: 29.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.2
Hodnocení webu: 3.9

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde