Autosklo GFB Praha

V reakci na situaci nastalou 15.9.2010 chci poděkovat Vaší firmě Autosklo GFB za pomoc při řešení poškození mého čelního skla poškozeného při krupobití. Jelikož na pojišťovně kam jsem se dostavil na prohlídku mého poškozeného automobilu a to včetně poškozených skel se čekala několikahodinová fronta, oceňuji přístup vašeho servisu za okamžité řešení mého problému a to jak prohlídky poškození, tak opravy autoskel.
Karel Doskočil

Děkuji za profesionální přístup při opatření mého vozidla bezpečnostními foliemi. Montáž proběhla velmi rychle i kvalitně a co mě potěšilo ze všeho nejvíc je to, vítečníci, kteří neustále vykrádali moje vozidlo tentokrát od svého úmyslu, upustili i když bohužel až po vylomení zámků od auta.
Martina Mráčková

Chci touto formou poděkovat za dodání čelního skla na mé veterány Ford Cortina a Grand Tourino. Váš autosklo servis jsem už doporučil svým známým.
Tomáš Volf

Chtěla jsem Vám poděkovat za pomoc při zasklení mého nepojízdného vozidla v místě mého bydliště i za vyřízení celé záležitosti s pojišťovnou a to včetně administrativních úkonů.
Petra Hybšová

Děkuji za dodávku dvou neprůstřelných skel na naše vozy VW Caravelle pro naší bezpečnostní agenturu, ve značkových servisech nám nebyli schopni sdělit termín dodání.
Jindřich Krauz

Chtěl bych Vám poděkovat za Vaši součinnost při opravě rozbitého autoskla mé matky v době mé zahraniční dovolené, kdy jsem nebyl schopen ji s opravou pomoci, protože je to paní ve vysokém věku, byla bezradná. Váš přístup nám přišel vhod.
Josef Týce

Jsem opravdu rád, že v blízkosti mého bydliště je firma, která je vždy připravena mi pomoct. Bohužel moje vozidlo se stalo opakovaně terčem zlodějíčků, kteří už nemají co ukrást, ale sklo rozbijí. Rád bych také poděkoval za radu, jak vykrádání zamezit, ale i za instalaci bezpečnostních folií, které zabránily tomu, že se zase někdo dostane do mého auta a zase něco ukradne nebo zničí.
Josef Hoffmann

Děkuji touto formou za opravu poškození mého vozidla v důsledku krupobití a hlavně za rychlou dodávku zadního skla, které jsem nemohla nikde sehnat i to, že bylo možné moje auto nechat zamčené u Vás v servisu mě moc pomohlo.
Simona Kačírková

Chci Vás informovat, že vaše služba ohledně leptání vin kódů na skla mého vozidla měla úspěch. Pojišťovna tento ochranný prvek uznala, jako zabezpečení vozidla proti odcizení a pojistku mi opravdu snížila.
Marek Petřík
Autosklo GFB Praha Adresa : http://www.autosklo-autoskla.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: autosklo, autoskla, praha, autofolie, opravy autoskel, ceník
Uloženo: 22.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde