Tónování autoskel

Tónování autoskel, bezpečnostní a sluneční folie, 3D autofolie pro celopolep.

Naše firma Vám může především nabídnout:

1) Maximální zkušenosti-přivezli jsme folie do České republiky
2) Profesionální kvalita aplikace-pracovníci s 20-ti letou praxí,
3) Špičkové fólie na aplikaci - 3M, ORACAL, AVERY

Co jsou to 3D autofólie?

Tyto autofolie jsou vhodné především na změnu barvy automobilu.Aplikují se na jednotlivé díly(karoserie, nárazníky, zrcátka atd.)Autofolie se přizpůsobí všem tvarům automobilu a výsledný efekt by měl být k nerozeznání od klasického lakování.

Druhů autofolií je celá řada a v podstatě zaleží na vkusu a fantazii zákazníka. Autofolie jsou v různých barvách (autofolie základní barvy, autofolie metalické barvy, autofolie metalické perleťové barvy), speciálních barvách (autofolie bílá perleť, bílá matová, černá perleť, autofolie černá matová). Dále jsou k dispozici autofoliefolie, které věrně napodobují různé ušlechtilé materiály (autofolie karbon, autofolie dřevo, autofolie broušený hliník atd.)

Důležitou součástí 3D autofolií jsou i reklamní celopolepy a celopolepy vlastními motivy-dá se říci nalepíme co vás napadne.

Technické parametry 3D autofólií

Parametry 3D autofolií jsou především limitovány kvalitou autofolií,která je určena dobou životnosti. Ty nejkvalitnější autofolie mají životnost garantovanou výrobcem až 10 let.

Tyto autofolie mají vysokou odolnost proti UV záření, infračervenému záření + 110 stupňů celsia a mrazu – 50 stupňu celsia. Jejich sílá je 50-100 mikronů a jsou vysoce odolné vůči oděru (např.v automyčkách)

Samozřejmě jsou autofolie s nižší životností, ale ty se nedoporučují na dlouhodobý celopolep používat vzhledem k absenci vlastností nejlepších autofolií.
Tónování autoskel Adresa : http://www.ifolie.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: tónování autoskel
Uloženo: 17.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde