Taxi Praha

Nabízíme transfery na a z Letiště Praha Ruzyně za 400 Kč. Nabízíme také dopravu do ostatních míst Česka i zahraničí za skvělé ceny.
Hledáte levnou a pohodlnou dopravu na letiště Praha Ruzyně? Nebo potřebujete levnou a kvalitní taxi službu z letiště Ruzyně? TaxiTerminal je tu pro Vás. Taxislužba TaxiTerminal Vás kvalitně, levně a bezpečně dopraví na letiště Ruzyně. Doprava z letiště Praha pro nás bude potěšením.
Taxi letiště Praha. Odvoz na letiště Praha Ruzyně a dopravní podmínky. Pevná cena 400 Kč včetně DPH a daňového dokladu z celého území Hlavního města Prahy. Tato cena platí při jízdách jak NA, tak i Z letiště Praha Ruzyně. Cena je za celou jízdu, tedy nikoli za osobu. Najednou je možné přepravit až 4 osoby. Při jízdách z letiště si zjistíme skutečný čas příletu letu a včas Vás na letišti sami kontaktujeme, ani při zpoždění letu nebo při zdržení na odbavení NEPLATÍTE žádnou čekací dobu. Zároveň také nemusíte mít obavu, že by na Vás vůz nepočkal. TaxiTerminal používá výhradně vozy střední třídy s klimatizací. Tedy nejhorší vůz, který pro Vás může přijet, je Škoda Octavia s klimatizací. Dětské sedačky zatím nenabízíme, ve vozech taxislužby při jízdě ve městě nejsou povinné, více ve sbírce zákonů o silničním provozu. Prosíme, objednávejte taxi služby, pokud možno nejpozději 2 hodiny předem, a to v pracovní době dispečinku každý den od 9:00 do 20:00.
Taxi Praha Adresa : http://www.taxiterminal.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: taxi praha, taxi služba, taxi letiště
Uloženo: 02.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.9
Hodnocení webu: 2.9

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde