První automobilová televize

AUTOTELEVIZE.CZ přináší aktuální informace ze světa motorismu, z motoristického sportu, ale také z obsáhlých testů aut a cestovatelských expedic do krajin vzdálených i blízkých. Díky moderním technologiím mohou být příspěvky vystaveny na serveru AUTOTELEVIZE.CZ již za 60 minut po jejich natočení. V tomto ohledu je server naprosto bezkonkurenční. Unikátnost serveru spočívá i v jeho atraktivním autorském obsahu a také v reklamních formátech, kdy jsou standardní prezentační formáty doplněny unikátními možnostmi videoprezentace, do této doby na internetu nevídané.

Internet zažívá nejen v České republice ohromný boom, vždyť velikost internetové populace dosahuje v ČR magické hodnoty 5.000.000 uživatelů. „Především proto vznikla AUTOTELEVIZE.CZ, která však není pouhým portálem, jichž je na Internetu bezpočet. AUTOTELEVIZE.CZ přichází s vysokou přidanou hodnotou, která spočívá především v celkovém technologickém pojetí projektu. Jde o skutečnou televizi v technickém slova smyslu“, řekl Pavel Foltýn, ředitel AUTOTELEVIZE.CZ. Všechny reportáže jsou natáčeny profesionální televizní technikou a zpracovávány v digitální střižně s nejmodernějším softwarovým vybavením. Tým pracovníků, kteří reportáže připravují, má dlouhodobé zkušenosti například z České televize, TV Prima a jiných médií.

O významu a kvalitě portálu AUTOTELEVIZE.CZ svědčí i zájem různých médií o přebírání obsahu a stále rostoucí návštěvnost serveru.

První automobilová televize Adresa : http://www.autotelevize.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: auto, televize, recenze, testy
Uloženo: 14.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde